I isa75 Üye Katılım 21 Aralık 2025 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 5 Şehir Nevşehir Dün 16:41 da #1 Regaib kandiliniz mubarek olsun arkadaslar ben burda yeniyim kurallara uymaya calisiyorum bir yanlisim olursada kusura bakmayin
Regaib kandiliniz mubarek olsun arkadaslar ben burda yeniyim kurallara uymaya calisiyorum bir yanlisim olursada kusura bakmayin
BAXI26 Paylaşımcı Katılım 5 Ekim 2024 Konular 4 Mesajlar 143 Tepkime puanı 305 Dün 17:09 da #2 Cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar
Sinetech Admin Katılım 29 Eylül 2024 Konular 106 Mesajlar 1,237 Tepkime puanı 4,363 Dün 17:48 da #3 Cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar, zaten açılmış bir başlığımız var dolayısıyla konuya buradan devam edebiliriz. Sevgili Sinetech Ailesi tüm dualarınızın ve dileklerinizin kabul olması dileği ile Ragaip Kandiliniz mübarek olsun
Cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar, zaten açılmış bir başlığımız var dolayısıyla konuya buradan devam edebiliriz. Sevgili Sinetech Ailesi tüm dualarınızın ve dileklerinizin kabul olması dileği ile Ragaip Kandiliniz mübarek olsun