Kanala yüklenen videolar için duyuru veya bildirim

patr0n

Geliştirici
Konular
44
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi kanala yüklenen videolar için sitede bir duyuru veya bildirim yapılabilir abone olmama rağmen one player videosunu daha az önce görebildim (bu arada one player gerçekten çok reklamlı bir uygulamaymış az önce indirip test ettim ve modlamak zorunda kaldım aksi takdirde kullanılmıyor :) ) bu yüzden forumda bir duyuru veya bildirim sistemi gelebilir yt kanalı ile eş zamanlı olarak kanala video yüklenince otomatik olarak burada bir duyuru olabilir.

Forum mesajı olarak en son videoyu otomatik gösterecek kodu bulup hazırladım.
Yani şu şekilde olabilir diye düşündüm.
Mesaj en üste sabitlenir forumda. Yani anasayfada tüm mesajların üstünde sürekli olarak kalır ve forum sayfasındayken youtube kanalına girmeden o mesaja tıklandığında SinetechONE kanalındaki son video önizleme olarak görülecek ve tıklamayla direkt olarak video oynatılacak veya isteğe göre başlığa tıklanarak en sondan başlayarak yüklenen 200 videoyu gösterecek.

Eğer @Sinetech de onay verirse yeni ve sabit bir konu olacak şekilde yani her zaman yeni mesajların üstünde olacak şekilde kullanılabilir. Kullanışlı olacağını düşünürlerse API key oluşturmadan kullanılması adına kendileriyle link paylaşabilirim.

Yöneticilerin veya video düzenleyip atanların yapması gereken tek şey kanala yeni bir video yüklendikten sonra forumda o mesaja düzenleme yapıp içeriği değiştirmeden içeriğinin yenilendiğini bildiren NEW etiketinin görünmesini sağlamak olur. Zaten sayfa açıldığında en son yüklenen video görünecektir. İsterlerse kanalın diğer bilgilerini de içeriğin altına ekleyip bilgilendirme yapabilirler.

Son Eklenen Video
1000036611

Örnek bu şekilde. Link sürekli son yüklenen videoyu gösterecek ve önizleme başlığının sağında bulunan Çalma Listesi simgesine tıklandığında YouTube sitesine gitmeden gömülü video üzerinden son yüklenen videolara erişilebilip tıklanınca gidilebilecek.

Geri