Kablonet kullanan arkadaşlar bakabilirmi

ero

Üye
Konular
1
Arkadaşlar merhaba kablonet geçmeyi düşünüyorum fakat şikayet var da ip TV lere girmediği yazıyor kullanan arkadaşlar varmı inat TV rec TV could Steam veya free ip tvler sorun yaşayan varmı

Günaydın, ücretli IPTV yok o nedenle bilemem ama inat, gpik, televizio, cloudstream, smarttube, seyirturk sorunsuz çalışıyor. Konum İzmir.

Merhaba Kablotv altyapısını Ankarada 10 yıldır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım tüm iptv ler ve uygulamaları kullandım rahatlıkla geçebilirsiniz

cloudstream,playfy,tflix,falconcast,kodi,stremio kullandıklarım yanında byebyedpi kullanıyorum. lokasyon izmit merkez. sıfır sorun

Ben validenin evine taktırdım yaklaşık 2 sene önce, kutudan çıkan modemi direkt taktılar, TV ucu TV ye, modem kablosu modeme, direkt çalıştı, Stream uygulamaları da modemdeki ıptv/vlan ayarlarına ellemeksizin çalıştı

10 yıldır KabloNet abonesiyim ve daha evvel başka aboneliğimde yaşadığım sıkıntıların hiçbirini yaşatmadılar ve kısıtlama konusunda modemden ayarlarını yaptığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız hatta ben Cloudflare Dns sini kullanıyorum, sadece bir sıkıntı olduğunda modemden bir mesaj gönderirler daha bir kere reklam telefonu almadık arızan olduğundada hemen gelirler. İnternet hızındada bir şikayetim olmadı,dolayısı ile İp6 ya geçmek istiyorum şu anda modemimde hizmete geçmediğini öğrendim belki ücret politikasına bağlı hizmettir! dedim ya şimdilik 5G hizmetinden memnun olduğum için ileri bir tarihe bıraktım:)
Yazdıklarıma bakarak yinede etkilenmeyin araştırın.öyle karar verin.

Son düzenleme:
20 Yıldır 4-5 apartman değiştirmeme rağmen hiç sorun yaşamadım...20 yıldır da Netmaster CBW-383Z4 modem :)
Oturduğunuz apartmanda kullananlardan görüş alın...Alt yapı sıkıntılı olan yerlerde bazen sorun oluyor...
İptv vs.. sorunsuz...

• Beğen
Tepkiler: ero
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Geri