Kablo net kanalları yayın m3u8

arkadaşım bence en akıllısını yaptın. veriyi çekmek için uğraşıyorsun kod yazıyorsun , otomatik alsın diye bir sistem yapıyorsun. son kullanıcı ve izleyicilere bir şey demiyorum. fakat burdan verileri alıp kendi uygulamalarına ekleyenler, senin tüm emeğini hiç ediyorlar. ve kaynak yayıldıkça platformlarında bu konuda daha fazla önlem almaya yöneliyorlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-05-27 at 13-16-24 gg.png
    Screenshot 2025-05-27 at 13-16-24 gg.png
    16.6 KB · Görüntüleme: 28
Öneri - Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku) Bu listedeki kanalların sabit m3u8 linkini veriyorum üsteki konudaki listeyi indirip tvg id ile kanalın m3u8 kullanabilirsiniz

https://lemonchiffon-dotterel-347603.hostingersite.com/yayin.m3u8?id=1102

Not: Sondaki id değeri tvg id listedeki ona göre olacak üsteki konudaki listeyi indirip tvg id alcaksiniz her kanalın kendine özel tvg idsi var ona göre kullanın çalışmıyor demeyin
Böyle birşey geliyor karşıma ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-27-12-20-41-210_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-05-27-12-20-41-210_com.android.chrome.jpg
    100.5 KB · Görüntüleme: 17
Olan bizim gibi bu konulara Fransız olanlara oldu 😟
Bak şimdi ana domaini forumdan birine verdim ve tüm kodları çalmayı denedi baya dostca yaklaşıp gece 12 de İndex deniyor ve kodlar yedeğe düşmeden siliniyor ilginç şekilde bu yüzden çoğu şeyi kapatcam gerekirse sadece belli user agnet sistemi vercem veya auth sistemi yapacam

Bak şimdi ana domaini forumdan birine verdim ve tüm kodları çalmayı denedi baya dostca yaklaşıp gece 12 de İndex deniyor ve kodlar yedeğe düşmeden siliniyor ilginç şekilde bu yüzden çoğu şeyi kapatcam gerekirse sadece belli user agnet sistemi vercem veya auth sistemi yapacam
bir karşılık beklemeden bu kadar emek harcıyorsun birşeyler üretiyorsun ve güvendiğin kişiker sistemini ele geçirmeye çalışıyor. gerçekten insan üzülüyor bunları görünce. ne ara bu hale geldik. gerçekten gülüyoruz ağlanacak halimize.

bir karşılık beklemeden bu kadar emek harcıyorsun birşeyler üretiyorsun ve güvendiğin kişiker sistemini ele geçirmeye çalışıyor. gerçekten insan üzülüyor bunları görünce. ne ara bu hale geldik. gerçekten gülüyoruz ağlanacak halimize.
BAk calsinlar umrumda değil yedek almadı hosting silmiş kendini oturup sabah tekrar kodla uğraştım

Öneri - Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku) Bu listedeki kanalların sabit m3u8 linkini veriyorum üsteki konudaki listeyi indirip tvg id ile kanalın m3u8 kullanabilirsiniz

https://lemonchiffon-dotterel-347603.hostingersite.com/yayin.m3u8?id=1102

Not: Sondaki id değeri tvg id listedeki ona göre olacak üsteki konudaki listeyi indirip tvg id alcaksiniz her kanalın kendine özel tvg idsi var ona göre kullanın çalışmıyor demeyin
Tekrardan aktif lütfen rekamli APK içinde bu yayınları görürseniz yazın

Liste sizin karar sizin bize ancak saygı duymak düşer 👍

ifşa etttttt yöneticiler de gerekeni yapsın forumdan atmak gibi

Anlamadığım ana domain niye veriyon zaten sunucular saldırıdan kalkamıyo sen domain dağıtıyon

Konuyu görüntüleyenler

Geri