Jake Paul – Mike Tyson Box Maçı Canlı İzle

Chef.Akdo

Üye
Konular
18
Son düzenleme:
Sabah kalkınca bakarım ben, zaten geç yatıyorum :D

Ortalık fena karışmış..

TANSİYON YÜKSELDİ

Dev karşılaşma öncesi yüz yüze gelen ikili arasında sinirler gerildi ve Mike Tyson kendisini daha fazla tutamadı.

TYSON'DAN TOKAT

Jake Paul, yerde ilginç hareketler yaparak sahneye çıktı ve Mike Tyson'ın ayak ucuna basarak yüz yüze geldi. Bu durumu kendisine tehdit ve saygısızlık olarak algılayan Tyson, Paul'ün yüzüne sert bir tokat attı.

Dünyanın beklediği maç öncesi olay Mike Tyson, Jake Paulu tokatladı ve ortalık karıştı...

ONLARCA KİŞİ TUTMAKTA ZORLANDI

Görevlilerin araya girmesiyle olay daha fazla büyümezken, Mike Tyson'ın oldukça sinirli olduğu ve onlarca kişi tarafından zor zaptedildiği görüldü.

PAUL'DEN ALAYCI TAVIRLAR

Jake Paul'ün ise yediği tokadı alaycı bir şekilde karşılaması ve seyircilere gülerek bir şeyler anlatması dikkat çekti.

Dünyanın beklediği maç öncesi olay Mike Tyson, Jake Paulu tokatladı ve ortalık karıştı...

Reklam kokan hareketler , yoksa o tokat yermi hiç para için ne yapacaklarını bilmiyorlar , safi şov :cool:

Ortada paylaşılacak 80 milyon $ var o yüzden biraz medyatik buluyorum aslında ama yine de Mike Tyson 58 yaşında abi 58 . Canım Türkiye'mde o yaşta bastonu zor kaldırıyoruz :D Gerçi birgün bir yotuber Mike Tyson ile ringe çıkacak deselerdi inanmazdım . Demekki yaşlı Mike Tyson ile çıkılabiliyormuş. Yine de Mike Tyson'ı ringde tekrar görmek güzel olacak heyecanla bekliyorum :whistle:

Ellerine sağlık aramaktan kurtardın bizi @cine10tv

3 farklı güzel FHD yayınlar Avrupaki bütün maçlarda var ne ararsan var yok yok maşallah :) bu servet gibi bir şey..
hele NBA maçları off diyorum Cam gibi izle

Yok onu demek istemedim. Mesela bazı uygulamalarda gördüm ssport paneli tivişu paneli tabii paneli gibi ücretli yayınları ve onlara özgü kanalları panellere ayırmıştı o tarz birşeyler olabilir

Geri