İzleme Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ENS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENS

Müdavim
Puan 190
Çözümler 1
@ENS
Özellikle çoğuğu olan arkadaşlarrın mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Bu araştırmayı da en son yapılan University Of East London'da yapılan araştırmayı da soucularını da okuyup inceledim. Birbirini tamamlayıcı araştırmalar. İsteyelenler 360 Search üzerinden ulaşabilir. Teknik terimlerle boğulmayı sevmeyenler için bu programı izleminizi mutlaka öneriyorum. Saygılarımla.

katılıyorum lego,ardunio,kodlama, robotik,piyano ile ilgilenen yeğenim telefonum eline geçer geçmez uzaklaşmaya başladı saçma salak oyunlarla vaktini harcıyor sınavlardan çekinmeyen çocuk şimdi sınav haftası geldi eyvah modunda birbirlerini pandemi gibi etkiliyorlar sanal medyadan.

Mesele teknojiden tamamen kopmak ya da derslerden soğumak değil. Çok daha büyük sorunlar bizi bekliyor. Eğer izlerseniz dediğime hak vereceksiniz. Ben zaten esas olarak bu Avustralya'daki araştırmayı değil diğer araştırmaları da takip ettim. Çünkü reel olarak kanıtlanmış ve verileri önümüze koyan araştırmalardı. Eğer düzgün regülasyon yapılamazsa (sanmıyorum çünkü en gelişmiş ülkeler bile ne yapacağını bilemez durumda ve YZ gelişim katkasıyısı ile regülasyon yaratıp uygulamaya geçirmenin yarışında önü alınmaz noktayı çoktan açtık) burada iş bilinçli ailelere ve bilinci bu yönde gelişmiş öğrencilere,bireylere kalıyor. Ama temel olarak sorun sadece tıbbi açıdan bir facia getirecek gibi duruyor. Çok dikkatli olmmak lazım.

Mesele teknojiden tamamen kopmak ya da derslerden soğumak değil. Çok daha büyük sorunlar bizi bekliyor. Eğer izlerseniz dediğime hak vereceksiniz. Ben zaten esas olarak bu Avustralya'daki araştırmayı değil diğer araştırmaları da takip ettim. Çünkü reel olarak kanıtlanmış ve verileri önümüze koyan araştırmalardı. Eğer düzgün regülasyon yapılamazsa (sanmıyorum çünkü en gelişmiş ülkeler bile ne yapacağını bilemez durumda ve YZ gelişim katkasıyısı ile regülasyon yaratıp uygulamaya geçirmenin yarışında önü alınmaz noktayı çoktan açtık) burada iş bilinçli ailelere ve bilinci bu yönde gelişmiş öğrencilere,bireylere kalıyor. Ama temel olarak sorun sadece tıbbi açıdan bir facia getirecek gibi duruyor. Çok dikkatli olmmak lazım.
izledim biraaz zor olu bir buçuk saat 20 defa mola vererek tek sefer izlemeye çalıştım bence zeka gerilemiyor zeka artık şuan anlayamadığımız bir boyuta evriliyor yaşlılar zor oluyor haliyle ama içine doğan çocuklar biraz daha kolayca uyum sağlıyor.testlerin yenilenmesi lazım ama neye göre tes edicekleri verisi henüz oturmadı. ekrandan kaçış yok okuldada ekran karşısındalar ama telefonla aynı şey değil bence bilgisayar yazı yazmak zeka için önemli.ses kaydı yapıp attığında ne konuştuğunu ne dinlediğini unutuyorsun ama yazışmak çok başka bir daha dönüp o mesaja bakmasan bile aklına yerleşiyor. öğrenmedeki güncel fark burada bence. çoğu öğrenci ders notu almak yerine ses kaydı yapıyor. defterine yazan ile ses kaydı yapanın farkı sınavda çıkıyor ortaya. çocuklar için tehlike şu artık öğretmenlerini dinlemeye gerek duymuyorlar nasıl olsa internette var açar dinlerim diye düşünüyor. sınav günün gelip çatınca panik başlıyor haliyle ama şöyle bir avantajları var öğretmenler artık tesk yapıyor onlar hazır sorunlardan seçiyor.bizde öylemiydi öğretmen sınıfta anlattığı konuları yazılı olarak sorardı dinlemeyenler yandı. bilmiyorum bence kötüye gitme yok değişiyor sadece henüz anlayamadığımız bir zeka çıkıyor ortaya ama keşke şu telefonlar üniversite sınavını kazanınca alınsa çocuklar çork erken yaşlarda ellerinde.

Geri