sancez1905
Üye
- Konular
- 2
Merhaba izlego uygulaması veya listesini bilen varsa paylaşabilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah bende orda gördüm zaten ama sürekli sunucu değişiyor orda daha önce Kürtçe kanallar vardı babamlara yüklemiştim şimdi yok o kanallar bende arayışa girdim şimdiSelam, sansar uygulaması üzerinden izliyorum , tavsiye ederim güzel uygulama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İzlego ne üstadSelam, sansar uygulaması üzerinden izliyorum , tavsiye ederim güzel uygulama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
link saglam usta linkte sikinti yok tikladimlink ölü ama yanlış yere mı tıklıyorum
Liste aslında ama uygulaması da var, forumdan takip ettiğim kadar biliyorum bendeİzlego ne üstad
https://forum.sinetech.tr/konu/sansar-tv-apk.8145/niye linke ben ulaşamıyorum
Bu sayfayı görüntüleme yada yaptığınız işlemi gerçekleştirme izniniz yok.
Telegram üzerinden ulaşın isterseniz.Bu sayfayı görüntüleme yada yaptığınız işlemi gerçekleştirme izniniz yok.
telegram grup üyesi olmadığım için bu mesaja ulaşamazsınız hatası veriyor. garipTelegram üzerinden ulaşın isterseniz.
Merhaba izlego uygulaması veya listesini bilen varsa paylaşabilir mi ?
keşke bu tarz uygulamalar daha çok olsa yada bana denk gelmedi süper ötesi bişey yapanın ellerine sağlık