Öneri İzle/İndir Film Siteleri ( Yabancı Kaynaklar )

tekkan

Müdavim
Konular
123
Selamlar

Aşağıdaki kaynaklardan yüksek kalitede hem film izleyip , hem indirme yapabilirsiniz.
İçerikler genelde yabancı film ağırlıklıdır. Siz yine de bir gezinti yapın belki türkçe içerik vardır.

Konu yanlış yerde ise ilgili bölüme taşınabilir.
Alt yazılar için kaynaklar

Son düzenleme:
güzel sitelermiş teşekkürler. bu arada Cinemaos sitesinde hem türkçe alt yazı seçme imkanı var hemde filmin yüklü olduğu server seçeneği ile ses dili seçilebiliyor ama türkçe dublajlı bir server görtemedim. alt yazı ile izlemeye alışık olduğum için benim işime çok yarayacak. üstelik en yeni filmler de var. teşekkürler

Alt yazılar için kaynaklar

bir çoğunu denedim sitelerin flickystream siteside türkçe alt yazı ile izleme imkanı sağlıyor.

bir çoğunu denedim sitelerin flickystream siteside türkçe alt yazı ile izleme imkanı sağlıyor.
Şimdi kontrol ettim evet birçoğunda türkçe altyazı seçeneği var. bilgi için teşekkürler.

Son düzenleme:
Burada çeviriyi anlık yapıyor sanırım. denediğim tüm filmlerde türkçe altyazı seçeneği olmamasına rağmen , altyazı oto türkçe akıyor.

Eyvallah Reis,
Türkçe alt yazı için senelerdir kullandığım site yardımcı olabilir :

Cok iyi, teşekkürler.
Acaba bunlar, en azından kaliteli 4k olan ve tr altyazi destegi veren bir kısmı ustadlarca cloudstream a eklenemez mi?

Geri