İSTEK-TheTVApp.to

skylander1

Üye
Konular
3
Bu sitedeki kanalların İngilizce altyazı desteği de var.Bu kanalları cloudstream ya da televizio gibi iptv player da izleme imkanı yada bunu yapabilecek olan var mı?

Konunuz bir istek olduğu için M3u İstekleri kategorisine taşınmıştır.

İyi forumlar.

Bu sitedeki kanalların İngilizce altyazı desteği de var.Bu kanalları cloudstream ya da televizio gibi iptv player da izleme imkanı yada bunu yapabilecek olan var mı?
Şöyle bir göz gezdirdim, tokenli link veriyor fakat başka ip'de denediğimde çalıştı aynı link, bu iyi bir şey.
Biraz uğraşarak otomatik m3u oluşturan bir kod yazılır, başka uğraşan çıkmazsa boş vaktimde bakabilirim.

Sitede "Free M3U List" yazısıyla şöyle bir m3u linki paylaşıldığını farkettim:

Fakat TR ip'lerini engellemişler, Avrupa ip'si ile çalıştı. İsteyenler deneyebilir.
İçeriğini buraya yapıştırmak istedim fakat mesaj limiti yetmedi 🙃

Bunu televizio iptv playerda denedim.İlk açtığınız kanalı açıyor ancak bir süre sonra diğer kanalları açmıyor.Kısıtlama benzeri bir durum var galiba

Bunu televizio iptv playerda denedim.İlk açtığınız kanalı açıyor ancak bir süre sonra diğer kanalları açmıyor.Kısıtlama benzeri bir durum var galiba
Doğrudur, en baştan ülke ip'lerini kısıtladılarsa başka kısıtlamalar da koymuşlardır.
Ben çok fazla zaman harcamadan zaplayarak kanallara baktım, baktıklarımın hepsi çalışıyordu.
Belki belli bir süre izledikten sonra farklı şeyler oluyor olabilir.

Sitede "Free M3U List" yazısıyla şöyle bir m3u linki paylaşıldığını farkettim:

Fakat TR ip'lerini engellemişler, Avrupa ip'si ile çalıştı. İsteyenler deneyebilir.
İçeriğini buraya yapıştırmak istedim fakat mesaj limiti yetmedi 🙃
Bu mudur liste üstad.

Ekli dosyalar

• playlist.m3u
    59.9 KB · Görüntüleme: 32
Ben aslında [CODE içine koymaya çalışmıştım, merak edenler kanal isimlerini direkt görebilsin diye. Ama sığmadı 🙃
Aynen üstad sınıra takılıyor. ancak txt olur :)
Birkaç tane koyulabilir.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• playlist.txt
    60.6 KB · Görüntüleme: 9
Bu mudur liste üstad.
Çok teşekkür ediyorum.Kanalların ücretli olan HD versiyonları bile açık.EPG çalışıyor.İngilizce altyazı kısmı da çalışıyor.

Az önce bir konu başlığı açmıştım tv deki yabancı kanalları gerçek zamanlı Türkçe altyazı izlemekle ilgili.Mesala bu sitedeki kanallar İngilizce altyazılı olarak izlenebiliyor. Hatta TNT de şu an canlı yayınlanan M. City-Juventus maçını bile spikerin konuşmalarını 4 saniye geçikmeli de olsa İngilizce altyazıya çevirebiliyor.O halde yakın bir zamanda farklı dillerdeki yabancı kanalları Türkçe altyazılı olarak izlemek teknik olarak mümkün görünüyor..

Denemek için ücretsiz workers'a yükledim, ilgilenenler bir baksın ama workers'ın günlük toplam 100bin istek sınırı olduğunu da göz önünde bulundurun. Sınırın aşılması durumunda sonraki güne kadar hizmet duruyor diye biliyorum. Yetmediği durumlar oluşursa başka çözümler bakarız. Saygılar, sevgiler.

Geri