skylander1
Üye
- Konular
- 3
Bu sitedeki kanalların İngilizce altyazı desteği de var.Bu kanalları cloudstream ya da televizio gibi iptv player da izleme imkanı yada bunu yapabilecek olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şöyle bir göz gezdirdim, tokenli link veriyor fakat başka ip'de denediğimde çalıştı aynı link, bu iyi bir şey.Bu sitedeki kanalların İngilizce altyazı desteği de var.Bu kanalları cloudstream ya da televizio gibi iptv player da izleme imkanı yada bunu yapabilecek olan var mı?
Doğrudur, en baştan ülke ip'lerini kısıtladılarsa başka kısıtlamalar da koymuşlardır.Bunu televizio iptv playerda denedim.İlk açtığınız kanalı açıyor ancak bir süre sonra diğer kanalları açmıyor.Kısıtlama benzeri bir durum var galiba
Bu mudur liste üstad.Sitede "Free M3U List" yazısıyla şöyle bir m3u linki paylaşıldığını farkettim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Fakat TR ip'lerini engellemişler, Avrupa ip'si ile çalıştı. İsteyenler deneyebilir.
İçeriğini buraya yapıştırmak istedim fakat mesaj limiti yetmedi![]()
Ben aslında [CODE içine koymaya çalışmıştım, merak edenler kanal isimlerini direkt görebilsin diye. Ama sığmadıBu mudur liste üstad.
Aynen üstad sınıra takılıyor. ancak txt olurBen aslında [CODE içine koymaya çalışmıştım, merak edenler kanal isimlerini direkt görebilsin diye. Ama sığmadı![]()
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çok teşekkür ediyorum.Kanalların ücretli olan HD versiyonları bile açık.EPG çalışıyor.İngilizce altyazı kısmı da çalışıyor.Bu mudur liste üstad.