Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vpn kullanmayı denediniz mi hocam?Merhaba bu ıss lerin belli saatlerde iptvleri yavaşlatmasından bıktım ki hiç kullanılmayacak şekilde. Bundan kurtulamıyorum dns falan değiştirsem de.. Tavsiye edeceğiniz ıss var mı ?
Android tv için stabil çalışan bir vpn bulamadım maalesef apk vs olan varsa link alırım ama zaten iptv sağlayıcıların çoğu vpnle bağlantıya izin vermiyor.Vpn kullanmayı denediniz mi hocam?
Hangi ISS' i kullanıyorsunuz, Alt yapınız ve internet hızınız nedir sakıncası yoksa? (Yardımcı olabilmek adına)Android tv için stabil çalışan bir vpn bulamadım maalesef apk vs olan varsa link alırım ama zaten iptv sağlayıcıların çoğu vpnle bağlantıya izin vermiyor.
ISS netbone. Daha önce Türknet kullanıyordum o daha beterdi bu iyiydi son zamanlarda bozdu biraz. 75 mbps hız alıyorum. Normal kullanımda en ufak sorun yok. Xtream m3u çalıştırınca kilitHangi ISS' i kullanıyorsunuz, Alt yapınız ve internet hızınız nedir sakıncası yoksa? (Yardımcı olabilmek adına)
Aynen oktay hocamın uygulamayı deneyebilirsiniz vpnsiz de byedpi veya byebyedpi forumda aratırsanız uygulamalar mevcut. @oktay2617 hocam birkaç farklı tema eklenirse harika olur isteyen istediği renkteki temayı seçip kullanabilirSelamlar, Forumda paylaştığım Güneş Tv uygulamasının kendi içerinde dns şifreleme özelliği var. 53 porta giden dns verisini yakalayarak şifreliyor ve direkt istediğiniz dns ye iletiyor. İSS şifreli veri görüyor, içeriği göremediği için de yavaşlatma gerçekleştiremiyor. Uygulamaya harici liste ekleyebiliyorsun. Dilerseniz forumda ki konuya bakıp deneyebilirsiniz.
Güneş Tv - Sinetech Forum
şuan tema güncellemesi üzerinde çalışıyordum bendeAynen oktay hocamın uygulamayı deneyebilirsiniz vpnsiz de byedpi veya byebyedpi forumda aratırsanız uygulamalar mevcut. @oktay2617 hocam birkaç farklı tema eklenirse harika olur isteyen istediği renkteki temayı seçip kullanabilir
Deneyeceğim çok teşekkür ederimSelamlar, Forumda paylaştığım Güneş Tv uygulamasının kendi içerinde dns şifreleme özelliği var. 53 porta giden dns verisini yakalayarak şifreliyor ve direkt istediğiniz dns ye iletiyor. İSS şifreli veri görüyor, içeriği göremediği için de yavaşlatma gerçekleştiremiyor. Uygulamaya harici liste ekleyebiliyorsun. Dilerseniz forumda ki konuya bakıp deneyebilirsiniz.
WebOS sistemime namluyu doğrultup yükle uleeeyn diyesim var o kaliteşuan tema güncellemesi üzerinde çalışıyordum bendebir de tv ve tvbox dan reklamları kaldırdım. bir çok farklı güncelleme üzerinde çalışıyorum
Maalesef değişen hiç bir şey yok. Keşke güzel bir vpn uygulaması bulabilsem tv için..Selamlar, Forumda paylaştığım Güneş Tv uygulamasının kendi içerinde dns şifreleme özelliği var. 53 porta giden dns verisini yakalayarak şifreliyor ve direkt istediğiniz dns ye iletiyor. İSS şifreli veri görüyor, içeriği göremediği için de yavaşlatma gerçekleştiremiyor. Uygulamaya harici liste ekleyebiliyorsun. Dilerseniz forumda ki konuya bakıp deneyebilirsiniz.
çok iddali konuşmak istemiyorum ama Güneş Tv deki sistem ile İSS nizin hız yavaşlatması çok çok zor. Dns engellerini dahi yok sayıyor çünkü. Ayarlar kısmından Güvenli DNS yi açtınız değil mi?Maalesef değişen hiç bir şey yok. Keşke güzel bir vpn uygulaması bulabilsem tv için..
Vpn den önce dpi deneyelim çözülmez ise vpn denemenizi öneririrm dpi için Warp deneyebilirsiniz.Maalesef değişen hiç bir şey yok. Keşke güzel bir vpn uygulaması bulabilsem tv için..
Hem farklı internet servis sağlayıcısıyla hem de farklı IPTV üyelikleri ile denedim şimdilik modemden DNS değiştirdim ve bunu deneyeceğim bir süre umarım onunla da sorun çıkmaz. İlginiz için çok teşekkür ederimçok iddali konuşmak istemiyorum ama Güneş Tv deki sistem ile İSS nizin hız yavaşlatması çok çok zor. Dns engellerini dahi yok sayıyor çünkü. Ayarlar kısmından Güvenli DNS yi açtınız değil mi?
bir de aklıma şu geliyor, acaba yaşadığınız şey ISS engellemesi değil de kullandığınız xtream sunucusunun yoğunluğu olabilir mi? Farklı ISS ile test etme şansı yakaladınız mı?