ışık hızında m3u dosya, liste düzenleme, kategoriden kategoriye kanal taşıma, silme, hızlıca düzenlenen listeyi tek tıkla indirme... v.s.

tayfun

Paylaşımcı
Konular
9
selam dostlar uzun zamandır foruma girmiyorum buralar epey değişmiş, yazdıklarım silinmiş falan neyse...
bugün size kendi yaptığım sayfadan bahsedeyim daha yeni ama işlevsel olduğunu düşünüyorum. hızlıca m3u dosyanızda olan kanalları düzenleyebildiğiniz, silebildiğiniz, yada o anda bir yada seçtiğiniz birden fazla kanalın ayrı bir kategoride olmasına karar verdiniz mesela dmax tlc kanallarının ulusal değilde belgesel kategorisi mevcut ama oraya da almak istemiyorsunuz, diyelim ki ''kültür'' kategorisi olsun bu ikisi orada olsun derseniz yeni kategori alanına ''kültür'' yazıp taşı derseniz seçtiğiniz kanallar anında yeni bir kategoriye geçecektir. bütün düzenlemeleri bitirdikten sonra indirerek yeni listeniz hazır.. çalışmayan kanalları anında silebilir v.s. gibi birçok seçeneğiniz var her şeyi anlatamam burada siz biraz karıştırın çok yeni detaylı test etmedim elbette hataları olacaktır. bakalım beğenecek misiniz?

github sitemin linkini bırakıyorum

not: seçenekler görünmesi için kanalların yanındaki kutucukların en az birinin seçili olması gerekiyor...!

Ekran grnts 2025 11 03 222009

Son düzenleme:
Eline Sağlık Macbook cihazım için bir m3u düzenleme programı arıyordum bununla işimi hallederim artık (y)

Geri