Öneri İptvsmarters Programı Premium Hesaba Nasıl Sahip Olunur

merhaba:
ücretsiz premium uygulama için

sayfanın altında get premium yazıyor ordan devam edebilirsiniz
konu uygun değilse silinebilir amacım sadece fayda sağlamak
Üstadım paylaşım için teşekkürler. Eline yüreğine sağlık. Lakin get Premium dan sonra tıkanıyorum. Görsel olarak paylaşabilirsen daha makbul geçecek

merhaba:

Program tanıtımı yapabilirsiniz, sıkıntı yok. Başlığı da anlaşılır ve kurallara uygun olarak düzenleyebilirsiniz.

''get premium''sonra ''proceed''e tıkla ondan sonra sayfayı aşağıya indir orda ''chechout'' yazana tıkla sonra mail ve şifre isteyecek sizden bunları doldurduktan sonra ''complete order''e tıkla işlem tamamdır sonra mailini kontol et bildirim gelebilir

Üstadım paylaşım için teşekkürler. Eline yüreğine sağlık. Lakin get Premium dan sonra tıkanıyorum. Görsel olarak paylaşabilirsen daha makbul geçecek
aşağı bölümde adımlarını anlattım uygularsanız premiuma sahip olabilirsiniz :)

mail gelmediyse anasayfadan uygun olan uygulamayı indirebilirsiniz apk yada ios olarak bi çok alternatif var windows v.s

merhaba:

Bu programa 3-4 yıl yıl önce android cihaz için kayıt olmuştum.3-4 ekranı aynı anda kullanmak güzel bir özellik.Bu uygulama pc için de kullanılıyormuş,kurdum fakat login olacak yeri bulamadım(pc de) ,bulan varmı?Resim atabilirmisiniz.

merhaba:

@pabloyum Eline Saglik Kardeşim Ben Denemedim Bende Oldugu İcin Olmayan Arkadaşlar İndirip Sonuclari Yazarsa İyi Olur Yararli Paylaşım Olmuş.
Not=Kisisel Bilgilerinizin Olmadigi Mail Kullanin

Son düzenleme:
LG TV WEBOS da Ott player nasılsın yüklenir uygulaması kaldırılmış ( ) bundan bahsediyordum
Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim

LG TV WEBOS da Ott player nasılsın yüklenir uygulaması kaldırılmış ( ) bundan bahsediyordum
Lg tv mağazasında aratın,orada var,oradan kuracaksınız.Fakat benim bildiğim OTT bu değil.

Evet Lg Tv Store"De Bulamadim Pc"de Bulup İndirip Flash Belleginize Atip Bu Sekilde Yuklemeyi Deneyebilirsiniz.Yada Muadili Uygulamalara Bakabilirsiniz Ss İptv Tavsiye Ederim Ucretsizdir İsinizi Gorur.

Geri