Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeş çok uğraştım internettte aradım apk olarak playstoreden indirdim apk olarak telefon tanımadı güzel uygulama ama bulamadım OTT player premium indir süper uygulama M3u Mac extrem code hepsini oynatıyo tavsiye ederim google ott Player apk premium yaz yada mod indir kullan mi boxa atarsın kurarsın süper uygulama.Arkadaşlar iyi akşamlar.Markette Sinetechin tavsiye ettiği benimde severek mibox da kullandığım Iptv# isimli uygulamayı bir süredir bulamıyorum. Sadece telefonda var.
Lütfen başlığınızı kurallara göre düzeltiniz. Aksi takdirde uyarı ceza puanı verilecektir..Arkadaşlar iyi akşamlar.Markette Sinetechin tavsiye ettiği benimde severek mibox da kullandığım Iptv# isimli uygulamayı bir süredir bulamıyorum. Sadece telefonda var.
Arkadaşlar iyi akşamlar.Markette Sinetechin tavsiye ettiği benimde severek mibox da kullandığım Iptv# isimli uygulamayı bir süredir bulamıyorum. Sadece telefonda var.
teşekür ederim çok aramıştım emeğine sağlıkHocam aşağıdaki linkten modlusunu indirebilirsiniz. Biliyorsunuzdur ama hazır yazmışken belirteyim. TV için kuracaksanız arm7 (armeabi) versiyonunu kullanmalısınız. Diper bir alternatif de tv de uygulama marketinden indirip deneyebilirsiniz.
Fakat performans olarak televizo ve tivimate kesinlikle bu uygulamadan daha iyiler. Onu da bu vesileyle belirtmiş olayım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.