İstek IPTVSevenler M3u (Istek)

Memetcandal

Paylaşımcı
Konular
20
Merhaba arkadaslar :)

bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir 👀

IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim sayilir. Daha dogrusu Chatgpt ile bir uygulama olusturdum o Uygulama uzerinden M3u mu izleyebilirsiniz

https://forum.sinetech.tr/konu/iptvsevenler-uygulamasi.5324/

bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari

Saygilarimla
Memetcandal

Son düzenleme:

IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim sayilir. Daha dogrusu Chatgpt ile bir uygulama olusturdum o Uygulama uzerinden M3u mu izleyebilirsiniz

(Buraya birazdan konunun linki eklenecek)

bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari

Saygilarimla
Memetcandal
Merhabalar. Kanallar 1080p olursa sevinirim.

İstediğimiz kanallar genelde belli
Ulusal
Haber
Spor (malûm kanallar)
Belgesel (platformlardaki)
Müzik
Çocuk
Şimdiden kolay gelsin
Güzel bir paylaşım daha 👏👏👏

Eski ve güncel diziler tüm bölümleri olursa çok iyi olur teşekkürler

İstediğimiz kanallar genelde belli
Ulusal
Haber
Spor (malûm kanallar)
Belgesel (platformlardaki)
Müzik
Çocuk
Şimdiden kolay gelsin
Güzel bir paylaşım daha 👏👏👏
muzik ve Belgesel eklerim vaktim oldugunda

filim kanalları ve futbol
onu da buldugum da eklerim

Eski ve güncel diziler tüm bölümleri olursa çok iyi olur teşekkürler
uygulama da dizi bolumu var o radan bakarsiniz artik M3u nun icine Dizileri eklemeyi dusunmuyorum

Saygilarimla
Memetcandal
Uygulma Konusu eklendi

@Memetcandal birde LG ssiptv,ye göre bir liste olsa süper olurdu ama kısmet artık yine de teşekkürler başarılar
M3u mu sadece kendi uygulamam uzerinden paylasacagim artik eskisi gibi direk indirme linkini paylasmayi simdilik dusunmuyorum ama isterseniz yaptigim uygulamami deneyebilirsiniz

Saygilarimla
Memetcandal
Sinema, Muzik ve Belgesel Kanallari eklendi iyi seyirler dilerim :) istediginiz daha fazla kanal varsa yazin bende ekleyeyim ;)

Çocuk kanalları
belgesel kanalları
Dizi film kanalları

özellikle histroy channel ekleyebilirseniz sevinirim hocam güzel programları oluyor

Geri