Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 31
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tv Box kullandığımız için, tv box da kullandığımız Legal uygulamalar sayesinde inanılmaz kolay ve rahat kullanım avantajı sağlıyor ayrıca bunların bir kısmı doğrudan sunucuya gömülü yani özellikle Google bazı içeriklere telif atabiliyor veya ISS engelleyebiliyor (tabi vpn ile çoğu aşılsa da başta da dediğim gibi kullanım kolaylığı faktörünü unutmayalım), bu sayede aslında birçok içeriğe rahatlıkla ve kolaylıkla erişebiliyoruz ayrıca youtube da ki canlı yayınların kalitesi, ping yani gecikme/donma vb. Problemlerde olabiliyor. Web sitelerinde ise reklam çok oluyor (tabi engellenebilir fakat dediğim gibi at varken kolay kolay eşşek tercih edilmezHocalarım bir şeyi merak ediyorum. Çoğu ulusal kanalı hem kendi sitesinden, hem de Youtube kanalından izleyebiliyorsunuz. Neden legal paylaşımlar yapılıyor ve beğeniliyor? Bir tek ben mi anlamıyorum bu olayı?![]()
Tv Box kullandığımız için, tv box da kullandığımız Legal uygulamalar sayesinde inanılmaz kolay ve rahat kullanım avantajı sağlıyor ayrıca bunların bir kısmı doğrudan sunucuya gömülü yani özellikle Google bazı içeriklere telif atabiliyor veya ISS engelleyebiliyor (tabi vpn ile çoğu aşılsa da başta da dediğim gibi kullanım kolaylığı faktörünü unutmayalım), bu sayede aslında birçok içeriğe rahatlıkla ve kolaylıkla erişebiliyoruz ayrıca youtube da ki canlı yayınların kalitesi, ping yani gecikme/donma vb. Problemlerde olabiliyor. Web sitelerinde ise reklam çok oluyor (tabi engellenebilir fakat dediğim gibi at varken kolay kolay eşşek tercih edilmez)
Paylaşmasını Biliyorum Ama şu aralar Listeyi Güncellemeye Vaktim yok o Yüzden gerek görmedim Dropbox a eklemeyi VE M3u URL Paylaşmayı İleride vaktim Olursa Eklerim Bana illa Link lazım diyorsanız kendiniz Linke çevirebilirsiniz veya Belki buradan biri çıkar ve Sizin İçin Link Haline getirirM3u uzantılı tek link paylasamiyormusunuz
Estağfirullah hocam ne demek, benim de tv kültürüm pek yok hocam arada açar film falan izleriz öyle yani işin aslı her şey smart tv' yi android' e çevirmekle başladıBu güzel açıklama için teşekkür ederim hocam. Bu açıdan düşünmemiştim hiç. Televizyon kültürüm 0, maç dışında açmam bile. O yüzden merak etmiştim.![]()
Estağfirullah hocam ne demek, benim de tv kültürüm pek yok hocam arada açar film falan izleriz öyle yani işin aslı her şey smart tv' yi android' e çevirmekle başladı![]()
EMEĞİNE SAĞLIKMerhabalar Aşağıdaki dosyadan Benim hazırladığım Legal m3u Dosyasını Kullanabilirsiniz İçinde Mor Kanallar Yoktur ve Listeye URL eklenmeyecektir (Şimdilik)