salih_jipoksl
Üye
- Konular
- 4
Mı Box İçin Önereceğiniz IPTV Uygulaması Varmı Acil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen kimsin tanıyamadımSalih abi sen misin![]()
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.Mı Box İçin Önereceğiniz IPTV Uygulaması Varmı Acil
Vay be destan yazmışsın İbrahim abimForumda ararsanız tavsiye uygulamalar diye bir gönderi var zaten.
En sevdiğim uygulamalar:
Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için
vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)
Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb