Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tşk ederim ustadım şuanlık program sadece windows üzerinde çalışacak şekilde sürüyor ama tüm platformlarda olacakHayırlı Uğurlu Olsun
Mobil"mi, Android Box Apk"mı, Film,Dizi,Canlı Tv"mi? Veya Browser Uzerinden"mi Giris Yapılacak Bir Site"mi Olacak?
Tam Olarak Nasıl Bir Sey Olacak Daha Detaylı Anlatabilirseniz,Ona Göre Herkes Fikrini Söyleyebilir.Saygılarımla.
tşk ederimHayırlı Olsun İNŞALLAH
Simdiden Basarılar Dilerim @eserali Kardeşim Android Box İcin Apk Olursa Super Olur Fotograftaki Goruntu Super.tşk ederim ustadım şuanlık program sadece windows üzerinde çalışacak şekilde sürüyor ama tüm platformlarda olacak
power-sinema m3u burdan aldım denemek için forumda varM3u uzantılı link paylaşım yaparsan sevinirim
Hocam öncelikle kolay gelsin, derin bir nefes al ve sakin olmerhaba arkadaşlar iptv uygulaması üzerinde çalışıyorum projeme destek olan lütfen ne eklemek gerekiyor yorum yazssın
Ekli dosyayı görüntüle 17073
beni motive ettin tşk ederim program bir haftalık yavaştan alıyorum yoğun bir işte çalışıyorum anca arada bir pc başına geçiyorum oda hobi diye program ile kendimi sitresten uzak tutmaya çalışıyorum çok iyi geliyor banaHocam öncelikle kolay gelsin, derin bir nefes al ve sakin oltavsiyem önce mevcut en popüler en az 10 adet program ve 10 adet uygulamayı tek tek deneyip senin gördüğün eksikleri tespit edip, not al aynı şekilde kullanıcıların geri dönüş ve yorumlarını araştır ona göre zaten kafamda birçok şey şekillenecektir, elbette burdan da almanda fayda var. Daha sonra ufak bir beta (beta benim dilimde kalan sürecin birazda kervan yolda düzülür demek
) şeklinde yavaş yavaş acele etmeden sabırla ilerleyebilirsin
![]()
nereden nasil indiriyoruz ?merhaba arkadaşlar iptv uygulaması üzerinde çalışıyorum projeme destek olan lütfen ne eklemek gerekiyor yorum yazssın
Motive olmanıza çok sevindim hocambeni motive ettin tşk ederim program bir haftalık yavaştan alıyorum yoğun bir işte çalışıyorum anca arada bir pc başına geçiyorum oda hobi diye program ile kendimi sitresten uzak tutmaya çalışıyorum çok iyi geliyor bana![]()
şuan program tam aktif değil arada bir hata veriyor tamamen aktif olduğunda paylaşırımnereden nasil indiriyoruz ?
Motive olmanıza çok sevindim hocamhobi ile uğraşıp kafa dağıtmak iyidir fakat ben kodlamaya girince tam tersi oluyorum yani deşarj değil sinir stres topu gerçi herkesin hobisi ve zevkleri farklı tabi ama günümüz daha çok mobil hocam yani tavsiyem mobile ağırlık vermen çünkü masaüstü web sitelerinden birçok kişi işini hallediyor tabi yine orda da ihtiyaç olabilir fakat mobilde yani tarayıcıdan daha az film izleyen var yani kendinize sorun filmleri falan genelde nerde izliyorsunuz ve nasıl izliyorsunuz
![]()
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.merhaba arkadaşlar iptv uygulaması üzerinde çalışıyorum projeme destek olan lütfen ne eklemek gerekiyor yorum yazssın
Kolay gelsin,iyi çalışmalar...merhaba arkadaşlar iptv uygulaması üzerinde çalışıyorum projeme destek olan lütfen ne eklemek gerekiyor yorum yazssın
Merhaba, web siteniz varsa siteme eklemek isterim.merhaba arkadaşlar iptv uygulaması üzerinde çalışıyorum projeme destek olan lütfen ne eklemek gerekiyor yorum yazssın