IPTV-MAC-STALKER-PLAYER

Yani sunucu ve MAC ile stb izlenebiliyor veya direkt m3u linki eklenerek liste içeriklerini görüp izleyebiliyoruz bu programla öyle mi?

Bilgisayara yüklemedim ama PC uygulaması olarak düşünüyorum görselere göre.

Uygulama kullanımını da biraz anlatırsanız sanki daha iyi olacakmış ama teşekkürler 🖐️

Yani sunucu ve MAC ile stb izlenebiliyor veya direkt m3u linki eklenerek liste içeriklerini görüp izleyebiliyoruz bu programla öyle mi?

Bilgisayara yüklemedim ama PC uygulaması olarak düşünüyorum görselere göre.

Uygulama kullanımını da biraz anlatırsanız sanki daha iyi olacakmış ama teşekkürler 🖐️
latte evet pc için bi yerden indirip kullandım uzun süre güzel uygulama sizler benden daha bilgilisiniz patron ve sen ben de paylaşayım dedim belki birilerinin işine yarar.

latte evet pc için bi yerden indirip kullandım uzun süre güzel uygulama sizler benden daha bilgilisiniz patron ve sen ben de paylaşayım dedim belki birilerinin işine yarar.
Görsele bakınca host ve MAC alanları STB gibi duruyor özellikle de alttaki Live, Movies ve Series kategorilerinden dolayı.
Aynı zamanda Xtream kategori mantığını da barındırıyor fakat kullanıcı adı şifre giriş alanlarını göremediğim için siz açıklarsanız diye bekledim.

Söylediğim gibi bilgisayara yüklemedim telefondan giriyorum foruma genelde ama yüklemiş olsaydım denerdim elbette.

İsme göre arattım ve buldum sonunda uygulamanın yapımcısını.
Tahmin ettiğim gibiymiş mantığı. Fakat m3u listesi için değil sadece MAC temelli Stalker IPTV bilgileriyle izlenebiliyormuş.

Yani bu uygulamayı kullanmak için host ve MAC adresi gerekli.

Bu arada V3 versiyonu da varmış son olarak kullanıma sürülen 🤟

Uygulama açık kaynak adresi:

V3 sürüm indirme sayfası:

PC kurulumunu yapamadım hata veriyor herhalde bendeki pc de eksik programdan dolayı kurulumunu yapamadım
yinede tşk ler

Bu son sürümü. Exe dosyası olduğu için ek bir uygulama olmadan çalışıyor olması lazım. Bir deneyin isterseniz.

Anladım. Hata ekranına bakınca Windows 7 bilgisayar mı yoksa kullandığınız?

Eğer öyleyse program Python ile yazıldığından muhtemelen sürümünden dolayı Windows 7 desteği yoktur.

Yine de kullanmak isterseniz sistem bilginize göre 32 bit veya 64 bit Microsoft Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio dosyalarını indirmeniz gerekebilir.

Ama gördüğüm kadarıyla genel olarak bu sorunu Windows 7 kullanırken alanlar uğraşmışlar baya. Sadece birisi akıllıca birşey deneyip dualboot bir bilgisayarda Windows 10 ile kurup Windows 7 sistemde açmış. Yani tınısının tınısı.

windows 11 de kullanıyorum son ekran görüntüsü aldım bu şekilde Capture 20250205 020202

Aynen Win7 kurulu
Anladım. Hata ekranına bakınca Windows 7 bilgisayar mı yoksa kullandığınız?

Eğer öyleyse program Python ile yazıldığından muhtemelen sürümünden dolayı Windows 7 desteği yoktur.

Yine de kullanmak isterseniz sistem bilginize göre 32 bit veya 64 bit Microsoft Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio dosyalarını indirmeniz gerekebilir.

Ama gördüğüm kadarıyla genel olarak bu sorunu Windows 7 kullanırken alanlar uğraşmışlar baya. Sadece birisi akıllıca birşey deneyip dualboot bir bilgisayarda Windows 10 ile kurup Windows 7 sistemde açmış. Yani tınısının tınısı.

windows engelledi kısacası vuruslu yıede teşekkurler

Geri