İPTV dönemi bitiyor mu?

ariturka

Üye
Konular
1
Merhaba, yıllardır kaçak TV ve IPTV izliyorum.

Ancak son zamanlarda yayınlar çok donmaya ve randıman vermemeye başladı.

Önceden maçlar ya hiç donmazdı ya da en fazla 2-3 kere donar, sonra sorun biterdi.

Şimdi maç içinde defalarca donma yaşıyorum.

APK veya IPTV fark etmiyor.

Sizde de durum böyle mi?

aynı problem bende de var ip tv olmasına rağmen internet sitelerinden izliyorum

Aldığınız yer salam olduğu sürece sorun yok

Korsana tam destek arkadaşlar hiç bişey olmaz anca yayın yavaşlar, uygulama çok deneriz buluruz, tavsiyem bilgisayar telefon tablet yada box içine bulabildiğiniz güvenli tüm uygulamaları kurun donma yapanı kapatıp diğerine geçin mutlaka birinde sinyali yakalarsınız. deneme yanılma yöntemi yani.

Ben internet bağlantısı konusunda şanslıyım sanırım, Gölge, Kekik m3u, İnat, Rec bende hepsi çalışıyor ve donma yaşamıyorum.
Abi galiba vodafone internet kullanıyosun çünkü vodafone internette genelde engellere takılmıyor bende Vodafone alt yapısı ile kullanıyorum oradan biliyorum :)

Abi galiba vodafone internet kullanıyosun çünkü vodafone internette genelde engellere takılmıyor bende Vodafone alt yapısı ile kullanıyorum oradan biliyorum :)
Evet. Çoğu videoda da söylüyorum Vodafone kullandığımı, söylüyorum çünkü bizde VPN'siz açılan pek çok şey başkalarında VPN'le açılıyor. VPN işin içine girince de bağlantı yavaşlıyor tabii ki. Neyse ki 1 sene daha yeni uzattık eski fiyattan :)

Hayırlı olsun abi güle güle kullan :)
Evet. Çoğu videoda da söylüyorum Vodafone kullandığımı, söylüyorum çünkü bizde VPN'siz açılan pek çok şey başkalarında VPN'le açılıyor. VPN işin içine girince de bağlantı yavaşlıyor tabii ki. Neyse ki 1 sene daha yeni uzattık eski fiyattan :)

Hocam sonunda vadafonuda ötekilere çevireceksin😄

İptv veya APK hepsi aynı kaynaktan çekiyor. Maç yayınlarına saldırı yaptıklarında, donma, kopma ne derseniz olabiliyor. Bazı iss görede tabi VPN vs ile açılma olayda extrası. İptv bitmez bitmesi için, ne bileyim internetin yok olması falan lazım. Her kim ne yaparsa yapsın mutlak karşı bir çare üretiliyor. 🙂

En son aldığım 2 IPTV hizmetinde de IPTV serverine 15mbit ile bağlandığımı fark ettim. Sunucu konumundan dolayı 100mbit olan bağlantım maalesef ki 15mbit'e düşüyor. Normalde bu tarz sorunları çözmek için relay server kurulur ki o server'a tam bağlantı yapıp ulaşılamayan yerlere de götürülür ama çoğu IPTV'ci bunu ya bilmiyor yada yapmıyor. Bir de neredeyse her iptv sistemi aynı yapıya sahip şöyle whatsappla anlık destek sağlayan bi tanesini görmedim. Var mı bu adam kaliteli ve uygun fiyatlı diyebileceğiniz.

Dünya’daki bütün kanalları tek platformdan izlemek için doğru adrestesiniz. Sektörde geçen 18 yıl.. Donmadan Güçlü sunucularımız sayesinde yüksek kaliteli yayınlarını kesintisiz ve donmadan izleyin.

24 saat ücretsiz test genel konuşmayalım :)
Hocam zaten normal zamandaki normal yayınlarda bir şey olmuyor mesela dünkü BJK-GS Maçında çoğu IPTV izleyemedi adam gibi.

Server'a olan hızı test etttiriyormusunuz? Eğer 100mbit bağlantımın yarısını kullanabilsem bile yeter zaten yayınları açmaya. Youtubede 4K açıp iptv'de 720p yayın kasıyor. Sırf server'in lokasyonundan dolayı.

bant daralmalarından dolayı bu sorunlar yaşanıyor.iptv serverları'n da cok sayıda en son sistem ekran karları ve dual xeon işlemciler ve anakartın üzerinde 2 adet en az 1 gbps lik internet takılı ve veri yollama da sorun yok.veriyi biz alamıyoruz.sorun ülkemizdeki internetten kaynaklanıyor.

Dünya’daki bütün kanalları tek platformdan izlemek için doğru adrestesiniz. Sektörde geçen 18 yıl.. Donmadan Güçlü sunucularımız sayesinde yüksek kaliteli yayınlarını kesintisiz ve donmadan izleyin.

24 saat ücretsiz test genel konuşmayalım :)
Hocam deneme sürümü alabilir miyim

Test etmek ücretsiz yazın biz kendımıze guvenıyoruz
6 yildir bir yerden yillik cok az bir miktar ödeyerekten tüm dünya ülkelerinin kanallari mevcut sifreli sifresiz yani ne ararsan mevcut burda önemli olan cok iyi bir ekip mevcut bu ekip yayinlarini 8 ayri server üzerinden yayin vermekte server secimi üyelere ait bu yüzden de yayinlari hic bir zaman donma yapmamakta dedigim gibi ben yillik cok az bir miktar ödüyorum senin bahsettigin premium ücretli yayinin yilligi ne kadar ve kullaniciya verdiginiz yayini kullanici nasil bir eklenti üzerinden seyrediyor mesela ben kodi kullaniyorum

Ben internet bağlantısı konusunda şanslıyım sanırım, Gölge, Kekik m3u, İnat, Rec bende hepsi çalışıyor ve donma yaşamıyorum.
yayinlari donma kasma yapanlarin cogunun ilk basta net hizlari yeterli degil ikincisi kullandiklari cihazin kalite düsüklügünden kaynakli

Merhaba, yıllardır kaçak TV ve IPTV izliyorum.

Ancak son zamanlarda yayınlar çok donmaya ve randıman vermemeye başladı.

Önceden maçlar ya hiç donmazdı ya da en fazla 2-3 kere donar, sonra sorun biterdi.

Şimdi maç içinde defalarca donma yaşıyorum.

APK veya IPTV fark etmiyor.

Sizde de durum böyle mi?
ustatlar şimdi bir konuya deyineyim. Kaçak yayın veren sitelerin sunucuları kapasitenin üstünde kullanırsa donma,kasma hata ve hatta sunucu çökebilir.
Yani kısacası eskiden biz izliyenler azınlıkta idik. şimdi herkes izliyor. ;)

O zamanlar da bir çok kişi izliyordu sorun bu da değil aslında. Ücretisz işler tamam da ücretli olan servislerin bile kasması durumu mevcut ben bunu hükümetin ve servis sağlayıcıların yaptığı kısıtlamalar ve maddi sıkıntıların veya daha az bütçe ile işleri halletmeleri gibi şeylerin sonucunda dış sunuculara olan erişimin kısıldığını düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri