Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Günaydın, öncelikle konu başlığınızı daha açıklayıcı yazmanızı rica ederiz. Bu daha çok kişinin size yardım edebilmesini ve ileride aynı sorunu yaşayabilecek kişilerin buradan yardım almasını sağlayacaktır.Selam herkese iPad tablette iptv uygulamısanı açtımda sürekli reklam çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim ?
Selam herkese iPad tablette iptv uygulamısanı açtımda sürekli reklam çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim ?
Cevap yazmadığınıza göre problemi çözdünüz?Günaydın, öncelikle konu başlığınızı daha açıklayıcı yazmanızı rica ederiz. Bu daha çok kişinin size yardım edebilmesini ve ileride aynı sorunu yaşayabilecek kişilerin buradan yardım almasını sağlayacaktır.
Tabletinizin modeli nedir? kullandığınız uygulama nedir? uygulamayı ilk kurduğunuzdan bu yana problem yaşanıyor mu? Biraz bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.