IP adresinizin size yılda yüzlerce dolara mal olduğunu biliyor muydunuz?

remixtik

Paylaşımcı
Konular
188
IP adresinizin size yılda yüzlerce dolara mal
olduğunu biliyor muydunuz?

Çoğu insan teknoloji şirketlerinin fiyatları belirlemek için
“Purasing Power Parity” kullandığını bilmiyor. Bu, ortalama geliri düşük ülkelerde aynı abonelik ücretlerinin çok daha az olduğu anlamına geliyor.

2025’in sonlarına ait rakamları araştırdım ve fark çılgın:

Nijerya = YouTube’da ~%90 indirim
Pakistan = Netflix’te ~%80 indirim
Türkiye = Spotify’da ~%85 indirim
Malezya = Uçuşlarda ~%30 indirim
Buna Dijital Arbitraj deniyor. Hiçbir şeyi hacklemiyorsunuz; sadece farklı bir dijital koridorda alışveriş yapıyorsunuz.
• Profesyonel ipucu: Uçuşlara bakarken her zaman gizli
modunu kullanın, VPN ile bile!
Cebinizde daha fazla para bulundurmayı seviyorsanız, takip düğmesine basın. Her hafta bunun gibi hileleri paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1765811793085.jpg
    FB_IMG_1765811793085.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 18
IP adresinizin size yılda yüzlerce dolara mal
olduğunu biliyor muydunuz?

Çoğu insan teknoloji şirketlerinin fiyatları belirlemek için
“Purasing Power Parity” kullandığını bilmiyor. Bu, ortalama geliri düşük ülkelerde aynı abonelik ücretlerinin çok daha az olduğu anlamına geliyor.

2025’in sonlarına ait rakamları araştırdım ve fark çılgın:

Nijerya = YouTube’da ~%90 indirim
Pakistan = Netflix’te ~%80 indirim
Türkiye = Spotify’da ~%85 indirim
Malezya = Uçuşlarda ~%30 indirim
Buna Dijital Arbitraj deniyor. Hiçbir şeyi hacklemiyorsunuz; sadece farklı bir dijital koridorda alışveriş yapıyorsunuz.
• Profesyonel ipucu: Uçuşlara bakarken her zaman gizli
modunu kullanın, VPN ile bile!
Cebinizde daha fazla para bulundurmayı seviyorsanız, takip düğmesine basın. Her hafta bunun gibi hileleri paylaşıyorum.
Üstad eline sağlık, sadece şuna dikkat edelim bazı platformlardan vpn ile alışveriş yaptıktan sonra vpnsiz kullanımda güvenlikten dolayı giriş yapamama veya kullanamama problemi olabilir. Bu sebeple tavsiyem vpn ile ücretsiz deneme veya 1 aylık falan satıp alıp vpn açık-kapalı yaparak test etmek 😉👍🏻

Üstad eline sağlık, sadece şuna dikkat edelim bazı platformlardan vpn ile alışveriş yaptıktan sonra vpnsiz kullanımda güvenlikten dolayı giriş yapamama veya kullanamama problemi olabilir. Bu sebeple tavsiyem vpn ile ücretsiz deneme veya 1 aylık falan satıp alıp vpn açık-kapalı yaparak test etmek 😉👍🏻
Valla üstad her çakal kendi yerinde bunlarda böylr 😀

Geri