dngerousboyy
Paylaşımcı
- Konular
- 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah teşekkür ederim. Yükledim bakalım nasıl çalışacak yorumlarına baktım son zamanlarda sürekli hata veriyormuş. İnşallah bende çalışırfrover music
ayni sorunu bende yasiyordum sonra bir deneyim dedim bilgisayarimda bulunan muzikleri bir dosya olusturup 256 gb typ-c usb ye yükledim tlf taktim tlf dosyalar bölümünde usb görünüyor icindeki dosyayi tlf atardim bitti. IOS tlf da internetsiz muzik dinlemenin en iyi temiz yolu bu yöntemdir. tubidy sitesini bende kullaniyor cok sevdigim muzikleri tlf da garageband üzerinden mp4 kisa ringtone yapiyordum.Daha önce app store’da tubidy fm vardı onu kullanıyordum ancak uygulama kaldırılmış. İnternetsiz müzik dinleyebileceğim bir uygulama var mı sizlerin de kullandığı ?
Hocam öyle de çok yer kaplıyor saklama alanı dokuyor ah iOS ah hep güvenlik için yapıyor bunlarıayni sorunu bende yasiyordum sonra bir deneyim dedim bilgisayarimda bulunan muzikleri bir dosya olusturup 256 gb typ-c usb ye yükledim tlf taktim tlf dosyalar bölümünde usb görünüyor icindeki dosyayi tlf atardim bitti. IOS tlf da internetsiz muzik dinlemenin en iyi temiz yolu bu yöntemdir. tubidy sitesini bende kullaniyor cok sevdigim muzikleri tlf da garageband üzerinden mp4 kisa ringtone yapiyordum.
Ben de böyle yapıyordum yakın zamana kadar, valla ne diyeyim, yoruldum, spotify aile paketi aldım, herkes rahat etti evdeayni sorunu bende yasiyordum sonra bir deneyim dedim bilgisayarimda bulunan muzikleri bir dosya olusturup 256 gb typ-c usb ye yükledim tlf taktim tlf dosyalar bölümünde usb görünüyor icindeki dosyayi tlf atardim bitti. IOS tlf da internetsiz muzik dinlemenin en iyi temiz yolu bu yöntemdir. tubidy sitesini bende kullaniyor cok sevdigim muzikleri tlf da garageband üzerinden mp4 kisa ringtone yapiyordum.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bi deneyeyim hocam sağolasınBen uzun zamandır kullanıyorum. You Music. Hem indirip çevrimdışı dinleyebiliyorsun hem'de arka planda çalışıyor. Tamamen ücretsiz.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
benim tlf hafiza alani 256 gb oldugu icin o konuda hic sikintim yok. ve ben eski muzik arsivcilerindenim arsivimde sanatcilarin tüm albüm serileri mevcuttur. 10 tb hard disk de 7.5 tb lik 8500 albüm var. spotify gibi ücretli yerlere para vermiyorum onlarda olandan fazlasi var bendeHocam öyle de çok yer kaplıyor saklama alanı dokuyor ah iOS ah hep güvenlik için yapıyor bunları
Maşallah hocam senin arşiv genişmiş bayağıbenim tlf hafiza alani 256 gb oldugu icin o konuda hic sikintim yok. ve ben eski muzik arsivcilerindenim arsivimde sanatcilarin tüm albüm serileri mevcuttur. 10 tb hard disk de 7.5 tb lik 8500 albüm var. spotify gibi ücretli yerlere para vermiyorum onlarda olandan fazlasi var bende