Merhaba turktelekom internetine sahibim sürekli kopma oluyor modemi kapa aç yapınca düzeliyor fakat yarım saate tekrar sıfıra düşüyor bir çözümü varmı modemi mi değiştirmem gerekiyor modem modeli vc 220 g3u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
2 kez aradım fakat çözüm olmadı.İss arayıp ölçüm yaptırmanızı öneririm
Ne yaptılar?2 kez aradım fakat çözüm olmadı.
Kopma sorunu var dediler teknik sorun sağlayacağız dediler bu kadarNe yaptılar?
Merhaba
ADSL yada VDSL kullanıyorsanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kontrol edermisin. Benimde böyle bir sorunum olduğunda sorunum böyle çözülmüştü. Birde kullanıcı adı ve şifreyi operatör şirketten kontrol ettirebilirmisin çok düşük bir ihtimal ama 2 defa başıma geldi tarafıma bildirim yapılmadan şifrem değiştirilmiş.
Yeni model önerneriniz varmıvc 220 g3u modemden kaynaklanıyor olabilir.
Tabi bütçe meselesi bu işler ama Keenetic markasını bütçeye uyarsa tavsiye ederim.Yeni model önerneriniz varmı
Bendede ac220 var kalite düşüyor bu galiba genetikMerhaba turktelekom internetine sahibim sürekli kopma oluyor modemi kapa aç yapınca düzeliyor fakat yarım saate tekrar sıfıra düşüyor bir çözümü varmı modemi mi değiştirmem gerekiyor modem modeli vc 220 g3u
1 sene önce,1hafta arayla kayıt bıraktım hala gelecekler. Direkten kablo koptu. Ben de Superonline ile devam ettimTürk Telekom Altyapı Hasar İhbar Hattı “08003140003” numarası ile kullanıma açılmıştır. Bu hat üzerinden sadece Türk Telekom altyapısında meydana gelen hasarlar bildirilebilecek olup, diğer istek ve şikayetleriniz için İletişim kısmında yer alan bilgilerden ulaşım sağlayabilirsiniz.
Reis iyi sabretmişsin Superonline de iyidir tt kampanya bitince ben de geçmeyi düşünüyorum1 sene önce,1hafta arayla kayıt bıraktım hala gelecekler. Direkten kablo koptu. Ben de Superonline ile devam ettim![]()
Çalıştırdığı sürece adaptörden kaynaklandığını sanmam.Modemin Adaptorunde Bir Sorun Olabilir Adaptoru Yaniniza Alip Bir Olcum Yaptirin Tv Tamircisine İsterseniz Yada Bulabilirseniz Modem Adaptoru Deneyin Sonuc Belki Degisebilir Ac Kapa Yapinca Yarim Saat Calisip Koptugunu Soylemissiniz Sorun Adaptorden Olabilir.İhtimal Dahilinde Adaptoru Degistirince Sorun Duzelmezse Modemden.