İnternet İSS

fasumeha

Üye
Konular
5
Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı pazarlar olsun. Kullandığınız internet sağlayıcılar dan hangisine aboneliğiniz var , memnun musunuz ?
Ben TTNET 100 MB Hıza kadar aylık 490 TL . Bu sene içinde bitecek. Modem VMG 3312 B . Evde 10 a yakın cihaz olduğunda bayağı donmalar yapıyor?
Tavsiye edeceğiniz İSS ve modem veya rooter var mı ?
Teşekkürler

Al birini vur ötekine Devam et gitsin bende daha yeni abone oldum Superonline sözde 100 mbps ama yerinde durmuyor 10 ila 85 mbps arasında fırıldak olmuş birkaç kez aradım hız problemi diye onlar bana bağlantı sorunu için adam gönderiyor gelen vatandaş bağlanamıyormuşsun deyip sorunsuz söketi değiştirip hiç bakmıyor sorun nedir diye gidiyor. Piyasada Türktelekom ile superonline altyapısı var bunlar böyle dandik hizmet veriyorlar gerisini düşünmeye gerek yok

Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı pazarlar olsun. Kullandığınız internet sağlayıcılar dan hangisine aboneliğiniz var , memnun musunuz ?
Ben TTNET 100 MB Hıza kadar aylık 490 TL . Bu sene içinde bitecek. Modem VMG 3312 B . Evde 10 a yakın cihaz olduğunda bayağı donmalar yapıyor?
Teşekkürler
İnternet servis sağlayıcının verdiği modemler çok kaliteli olmuyor o modem ile birlikte harici bir router alırsanız bütün cihazları o router üstünden internete çıkarmanız daha faydalı olacaktır asus , tp link markalarının router cihazlarına bakmanızı tavsiye edebilirim. Kişisel ihtiyacınızı karşılayan özellikleri bulduğunuz takdirde alabilirsiniz. Modeme fazla yük bindirince işlemci çok ısınıyor ve kopma sorunu ortaya çıkıyor onun yerine modeme router bağlayıp cihazları router ile internete çıkarın router bağlantısını mümkünse kablolu yapmanızı tavsiye ediyorum.

Netgsm kullanıyorum. Normalde 100 mbit 299TL. Refarans kodu ile üye olursan 6 ay boyunca 40 TL indirim var. Senin refarans kodunla üye olurlarsa 40 TL indirim alıyorsun. Bu ay 59TL ödedim .Keenetic modem kullanıyorum

Bir de ISS performansları bölgeden bölgeye değişebiliyor, bir yerde çok iyi çalışan başka yerde rezalet olabiliyor. Ben Vodafone Fiber kullanıyorum, 5 seneye yaklaşmış olmalı, 1 kere arıza yaşadım ve tam evden çıkarken müşteri hizmetlerini aramıştım, dönene kadar uzaktan halletmişlerdi. Hiç bir hız testinde 190 altını görmedim (200 kullanıyorum), pek çok yasaklı site, uygulama vs hep açık.

Vodaofone 200 mbit verirken, aynı lokasyonda Türk Telekom 8 mbit adsl veriyor :) Zaten başka bir alternatif yok benim için ama memnunum.

Bir de ISS performansları bölgeden bölgeye değişebiliyor, bir yerde çok iyi çalışan başka yerde rezalet olabiliyor. Ben Vodafone Fiber kullanıyorum, 5 seneye yaklaşmış olmalı, 1 kere arıza yaşadım ve tam evden çıkarken müşteri hizmetlerini aramıştım, dönene kadar uzaktan halletmişlerdi. Hiç bir hız testinde 190 altını görmedim (200 kullanıyorum), pek çok yasaklı site, uygulama vs hep açık.

Vodaofone 200 mbit verirken, aynı lokasyonda Türk Telekom 8 mbit adsl veriyor :) Zaten başka bir alternatif yok benim için ama memnunum.
Bulunduğunuz yer merkezi yermi ben dikkat ettim internetim çok diyenler genelde merkezi yerlerde oturan kişiler

Ben Netgsm kullanıyorum. Normalde 100 mbit 299TL. Benim Refarans kodum ile üye olursan 6 ay boyunca 40 TL indirim var. Benin refarans kodumla üye olursan her ay 40 TL indirim alıyorsun.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGLNI99UQ

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLNI99UQ

Ben Netgsm kullanıyorum. Normalde 100 mbit 299TL. Benim Refarans kodum ile üye olursan 6 ay boyunca 40 TL indirim var. Benin refarans kodumla üye olursan her ay 40 TL indirim alıyorsun.
reis nasıl memnun musunuz bende geçmeyi düşünüyorum mobil hattımı netgsm yaptım çekim gücü çok güzel eskiden hiç çekmeyen yerlerde şimdi full çekiyor şuan ttnet kullanıyorum işkence gibi gidip geliyo sürekli 460 tl fatura ödüyoruz 100 tllik anca kullanıyoruz galiba :D

Merhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler
3,5 yıldır 100mbps hızında Gıbırnet kullanıyorum. 320 TL. Gayet memnunum.

reis nasıl memnun musunuz bende geçmeyi düşünüyorum mobil hattımı netgsm yaptım çekim gücü çok güzel eskiden hiç çekmeyen yerlerde şimdi full çekiyor şuan ttnet kullanıyorum işkence gibi gidip geliyo sürekli 460 tl fatura ödüyoruz 100 tllik anca kullanıyoruz galiba :D
Merhaba,ben 3 aydır kullanıyorum altyapımız 100 mb desteklemediği için 35-40 MB bandında iyi yani çekimde sıkıntı yok zaten ana sağlayıcı Telekom bir sorun olunca gerek uygulaması gerekse müşteri hizmetleri üzerinden talep oluşturabilirsiniz müşteri hizmetleri ilgisini iyi buldum şimdilik memnunum tavsiye ederim birde taahhüt yok istediğiniz zaman transfer veya iptal cayma bedeli de yok sınır kota malumunuz hiçbirinde yok artık aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden gelen varsa yardımcı olursam sevinirim.

Ben millenicom'dan netgsme geçiş yaptım yaklaşık 6 ay oldu çok memnunum, eğer netgsm internete geçiş yapmak isteyen arkadaşlar referans kodum Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7AYZ6LR Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7AYZ6LR

Konuyu görüntüleyenler

Geri