Yardım internet download manager

Boş ver hocam yardımcı olmak adına yorum yazdık tenezzül edip bir cevap veren bile olmamış.
Aynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben de 🤣

Ustam askeriye misali davranmışsın 😄
Bir kişi için diğer lazım olan arkadaş ve arkadaşlar kıymetini bilir al kaç Co olmayan ve emeğe sayğıyı dile getiren çok arkadaşımız var bir teşekkür ederim kelimesini esirgemeyen sen yinede yap iyiliğini at denize insan bilmez ise kıymetini balıklar bilir
Aynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben de 🤣

Paylaşmak ve yardımcı olmak için harcanan her emek kutsaldır emeğin için çok teşekkürler 💯💯👃

Boş verin hocam siz yine paylaşın forumun amacı paylaşım yapmak zaten.

Android için olsa tadından yenmez IDM nin
1DM+: Bir indirme yöneticisi artı [eski adıyla IDM+], android üzerinde bulunan en hızlı ve en gelişmiş indirme yöneticisidir (Torrent indirme desteğiyle).

Link ; ( dosya.co )

Link ; ( Orjinal İndirme Site Linki )

E
1DM+: Bir indirme yöneticisi artı [eski adıyla IDM+], android üzerinde bulunan en hızlı ve en gelişmiş indirme yöneticisidir (Torrent indirme desteğiyle).

Link ; ( dosya.co )

Link ; ( Orjinal İndirme Site Linki )
Emeğinize sağlık ustam

Geri