Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben deBoş ver hocam yardımcı olmak adına yorum yazdık tenezzül edip bir cevap veren bile olmamış.
Aynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben de![]()
Paylaşmak ve yardımcı olmak için harcanan her emek kutsaldır emeğin için çok teşekkürlerAynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben de![]()
Snaptube Güzel OlabilirAndroid için olsa tadından yenmez IDM nin
Boş verin hocam siz yine paylaşın forumun amacı paylaşım yapmak zaten.Aynen öyle bende son sürümü ve sorunsuz crack dosyasını rar olarak ekledim birde nasıl yapılacağını üşenmeden açıklayıp yazdım.Bir gün boyunca tek bir tepki bile almayınca direk sildim.Tepkiden kastım konuyu açıp yardım isteyen birisi , kendisine yardımcı olmaya çalışana nezaketen olsun gördüğüne dair bir beğen tıklaması yapar.Aman bana ne ya ,artık yardım talep edenin siciline göre cevap yazarım ben de![]()
1DM+: Bir indirme yöneticisi artı [eski adıyla IDM+], android üzerinde bulunan en hızlı ve en gelişmiş indirme yöneticisidir (Torrent indirme desteğiyle).Android için olsa tadından yenmez IDM nin
Emeğinize sağlık ustam1DM+: Bir indirme yöneticisi artı [eski adıyla IDM+], android üzerinde bulunan en hızlı ve en gelişmiş indirme yöneticisidir (Torrent indirme desteğiyle).
Link ; ( dosya.co )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Link ; ( Orjinal İndirme Site Linki )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.