Yardım internet download manager

Caesarcan

Üye
Konular
8
idm güncel link varmıdır crackli
sitede 1 tane var indirdim yükledim defender kapalı olmasına rağmen kırmızı ekranda virüslü dosya hatası çıktı

Bu linkteki uygulamayı kullanabilirsiniz, idm nin deneme süresini sıfırlıyor, yanlış hatırlamıyorsam otomatik modu da vardı, biraz inceleyin öğrenirsiniz.

Böyle önemli ve sürekli güncellenen programları korsan kullanmak yerine

Key satan güvenilir bir siteden ömür boyu lisans alırsanız hem her güncellemede yeni crack ile uğraşmaz hem bilgisayarınızı riske atmazsınız.

Bunuda hddye attım yedek kalsın güncelleyen şut nde yotube olmadı yaptım sace Opera bide tr duzizle calismadi onu nasicyapcaz

Buraya bir göz atın işinize yarayanlar olacaktır.

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ben kendi sitesinden Ömür boyu Key almıştım aylar önce 1 kerelik,
Chrome ve Chrome Tabanlı Taryıcılar için Manifest V3 uzantısını önce Beta sonra Final sürümünün linkini Mail'den atmışlardı bana sitemli Mailim ile birlikte..

Manifest V3 destekli artık ve düzgün çalışıyor uzantı benim kullanımımda.. Hangi sitelerden indirir indirmez bilmiyorum ama bana yetiyor benim kullanımımla..

Bana güncelleyen versiyon lazımdı 1.1 ii oldu cunku sürekli destek kalkliyo HBO max ve dizipal desteklemiyo sace onu napcaz bilmiyoz

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ben kendi sitesinden Ömür boyu Key almıştım aylar önce 1 kerelik,
Chrome ve Chrome Tabanlı Taryıcılar için Manifest V3 uzantısını önce Beta sonra Final sürümünün linkini Mail'den atmışlardı bana sitemli Mailim ile birlikte..

Manifest V3 destekli artık ve düzgün çalışıyor uzantı benim kullanımımda.. Hangi sitelerden indirir indirmez bilmiyorum ama bana yetiyor benim kullanımımla..
Boş ver hocam yardımcı olmak adına yorum yazdık tenezzül edip bir cevap veren bile olmamış.

Geri