Yardım Intel NUC5i7RYB cihaz açılmama sorunu ?

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Selam arkadaşlar linkteki cihazdan elimde mevcut , 2 haftaya kadar normal çalışıyordu ufaklıklar internet üzerinde ders video olarak kullanıyorlardı, şimdi power butonuna basınca tepki yok, ram hdd adaptör değiştirerek denemeler yaptım sonuç aynı, izmir de destek olabilecek biri var mıdır, yada yönlendirecek ?

power tuşu hassayiyetini yitirmiş olabilir veya güç kaynağından kaynaklı büyük ihtimalle. her şekilde cihazın sökülüp tamir edilmesi gerekir diye düşünüyorum. izmir de hangi konumdasın hocam. yakılarında bildiğim bir yer varsa yönlendireyim.

power tuşu hassayiyetini yitirmiş olabilir veya güç kaynağından kaynaklı büyük ihtimalle. her şekilde cihazın sökülüp tamir edilmesi gerekir diye düşünüyorum. izmir de hangi konumdasın hocam. yakılarında bildiğim bir yer varsa yönlendireyim.
Merkezdeyim bende zaten , birde izmir küçük her yere ulaşabilirim ben, destek olursanız sevinirim, çocukların eğlencesi devam etsin ;)

tamamdır bornova tarafında bilgisayarcı var tanıdık. ben cihazın görselini atayım ona sorunuda yazayım. yapabilirim derse bilgileri atarım buradan.

Selam arkadaşlar linkteki cihazdan elimde mevcut , 2 haftaya kadar normal çalışıyordu ufaklıklar internet üzerinde ders video olarak kullanıyorlardı, şimdi power butonuna basınca tepki yok, ram hdd adaptör değiştirerek denemeler yaptım sonuç aynı, izmir de destek olabilecek biri var mıdır, yada yönlendirecek ?

geçmiş olsun hocam en yakın zamanda umarım sorunun giderilir.

tamamdır bornova tarafında bilgisayarcı var tanıdık. ben cihazın görselini atayım ona sorunuda yazayım. yapabilirim derse bilgileri atarım buradan.
Harika haber, Bornova 'yı iyi bilirim 10 sene oturdum manavkuyuda ;)

ben doğma büyüme izmirliyim. bilmediğim yer yoktur sanırım. ama artık ankaralı olduk. kızımız üniversite kazandı buradan ev aldık. ama bir ayağımız izmirde. oradaki evimizde duruyor. gidip geliyoruz arada.
Çok memnun oldum, bu forumda epey izmirli var , geleneksel sinetech izmir toplantısının ilki bu sene olabilir mi acaba ? Tatil dönüşleri olduktan sonra ;)

Bir arkadaş bu videoyu göndermiş sağolsun, başkalarıda faydalanır belki diye ekledim buraya, bende eve gidince deneyeceğim ;)

Selam , henüz değil , dün misafir vardı maalesef yani , zaten yapamazsam bilgisayarcı arkadaşı rahatsız edicem, teşekkürler @sorgumurat ;)

Geri