İng bank EFT ve havale ücretlerini kaldırdı

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
İng bank mobil internet bankacılığı aracılığı ile yapılan işlemlerin ücretsiz olacağını söyledi
İng bank hem Akbank hem İş Bankası atmlerini ücretsiz kullanıyor

İng bank mobil internet bankacılığı aracılığı ile yapılan işlemlerin ücretsiz olacağını söyledi
İng bank hem Akbank hem İş Bankası atmlerini ücretsiz kullanıyor
Yıllardır enpara ve Kuveyttürk kullanırım gönderim ücreti hiç yok. :)
Diğer ülkelerde böyle değil aylık olarak kart ücreti kesiyorlar, sonra para gönderimi eğer aynı banka ise ücretsiz farklı banka ise paralı.

Yıllardır enpara ve Kuveyttürk kullanırım gönderim ücreti hiç yok. :)
Diğer ülkelerde böyle değil aylık olarak kart ücreti kesiyorlar, sonra para gönderimi eğer aynı banka ise ücretsiz farklı banka ise paralı.
Türkiye bankacılık sektörünün öncülerinden bana kalırsa çok ülkenin bankasıyla çalıştım ama Türkiye muazzam

Sonunda yıllardır İNG kullanmak istedim ama para gönderme ücretinden dolayı kullanmak istemedim ama Enpara App NFC kullandığım için devam edicem belki gelecekte İNG geçiş yaparım.

Sonunda yıllardır İNG kullanmak istedim ama para gönderme ücretinden dolayı kullanmak istemedim ama Enpara App NFC kullandığım için devam edicem belki gelecekte İNG geçiş yaparım.
Geçiş yapın Akbank ve iş Bankası ATM olayı harika birini bulsanız diğerini bulamadığınız da hemen imdat gibi yetişiyor

ING ve Akbank, asla çalışmayacağım iki banka. Her ikisini de yakından bilirim

Zamanında banka hesabımı ve kartlarımı anlamsız ve gereksiz yere bloke ettiler. Bana uzak olsunlar
Şimdi hangisiyle çalışıyorsun üstad

Ben de sevmem Akbankı
Aynısın iş bankası yaptı benden uzak Allah'a yakın olsunlar

bazı illerde şubelerini kapattılar ülkenin belirli yerilerinde sadece varlar..Küçülmeye gittiler zaaar , baktılar kimse çalışmıyor artık ve hergün hesap kredi kartı vs kapatan kapatana... bu seferde bu bedava eft havale işini getirdiler... ama yemezler ..ing bank uzak durmanız gereken bir banka,kalite yok güven yok.. HSBC vardı bir ara her yerde şube açıyorlardı şimdi ise sadece bazı yerlerde 1-2 şubesi var.. ing den sonra küçülme olayı sanırım sıra denizbank ta.. onlar da aynı kafada sanırım bir kaç yıl içinde belirli bi ki banka dışında banka kalmayacak her şey dijitalleştiği için onlarda dijitalleşmişmiş :)) yersen...

bazı illerde şubelerini kapattılar ülkenin belirli yerilerinde sadece varlar..Küçülmeye gittiler zaaar , baktılar kimse çalışmıyor artık ve hergün hesap kredi kartı vs kapatan kapatana... bu seferde bu bedava eft havale işini getirdiler... ama yemezler ..ing bank uzak durmanız gereken bir banka,kalite yok güven yok.. HSBC vardı bir ara her yerde şube açıyorlardı şimdi ise sadece bazı yerlerde 1-2 şubesi var.. ing den sonra küçülme olayı sanırım sıra denizbank ta.. onlar da aynı kafada sanırım bir kaç yıl içinde belirli bi ki banka dışında banka kalmayacak her şey dijitalleştiği için onlarda dijitalleşmişmiş :)) yersen...
HSBC ile çalıştım zamanında o zaman 7/24 EFT yoktu ben HSBC açmak zorunda kaldım
Berbat bir banka hayatımda gördüğüm en kötü 3 banka
Akbank
HSBC
Şeker bank

Geri