Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cloudstream yükle hem rec tv hem inat tv vedaha bircok film ve dizi siteleride mevcut bir cok aradıgınız şeyi bir arada bulabilirsiniz.iyi eglenceler.tabiki reklamsız.Son sürümün reklamsız modu varmı?
Kardeşim bende yükledim şöyle bir problem oluyor inat bölümüne girmiyor sebebini anlayamadım Tarayıcıda ac veya Yeniden bağlan diyor sizde de oluyor mu Recde de aynı problem bendeki uygulamada var bu yoksa yaşayan var mı? Varsa da nasıl düzelterim yardımcı olabilecek var mıCloudstream yükle hem rec tv hem inat tv vedaha bircok film ve dizi siteleride mevcut bir cok aradıgınız şeyi bir arada bulabilirsiniz.iyi eglenceler.tabiki reklamsız.
https://forum.sinetech.tr/konu/forum-baslik-acma-kurallari.1097/Son sürümün reklamsız modu varmı?
var zaten cloudstreamCloudstream yükle hem rec tv hem inat tv vedaha bircok film ve dizi siteleride mevcut bir cok aradıgınız şeyi bir arada bulabilirsiniz.iyi eglenceler.tabiki reklamsız.
Ben rec ve inatda sorun yaşamıyorum.sizde neden böyle sorun oluyor bilemiyorum.üzgünüm yardımcı olamadığım için.bol şanslarKardeşim bende yükledim şöyle bir problem oluyor inat bölümüne girmiyor sebebini anlayamadım Tarayıcıda ac veya Yeniden bağlan diyor sizde de oluyor mu Recde de aynı problem bendeki uygulamada var bu yoksa yaşayan var mı? Varsa da nasıl düzelterim yardımcı olabilecek var mı
Mavi mi kırmızı mi programBen rec ve inatda sorun yaşamıyorum.sizde neden böyle sorun oluyor bilemiyorum.üzgünüm yardımcı olamadığım için.bol şanslar
Son sürümün reklamsız modu varmı?
İnat bozuk , rec çalışıyorBen rec ve inatda sorun yaşamıyorum.sizde neden böyle sorun oluyor bilemiyorum.üzgünüm yardımcı olamadığım için.bol şanslar
İnat bozuk , rec çalışıyor
inat fazla reklam çıkarıyor amaHerkesin kendi görüşü ama bu tip uygulamaların sürekliliği için (abartılmadıkça) uygulamayı yapanlara bir nebze destek olmak için 1-2 reklam izlenmesinin bir sakıncasını görmüyorum.