Milyoncubaba
Üye
- Konular
- 5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam tefondan zank remote ile kapıyordum ben belki öyle olurMerhaba
Son zamanlarda yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum. İnat Tv reklamını bi türlü geçemiyorum. Dreambox nova cihazım var. Mouse da bağladım kesinlikle geçmiyor.
Yardım rica ediyorum
Merhaba
Son zamanlarda yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum. İnat Tv reklamını bi türlü geçemiyorum. Dreambox nova cihazım var. Mouse da bağladım kesinlikle geçmiyor.
Yardım rica ediyorum
Ben de modemin içinden adguard dns ayarladım. Modeme bağlanan hiçbir cihazda bu tarz reklam çıkmıyor.Bende next 4k box var inat kurdum bende reklam çıkmıyor. Tv veya box üzerinde hiçbir ayar değiştirmedim ama modemin içinde direk reklam engellemeli dns girilen bölüm var oradan ayarladım. Sonuç zahmetsiz reklamsız tv keyfi![]()
Onu nasıl alıyorsunuz. Hangi modem hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.Ben de modemin içinden adguard dns ayarladım. Modeme bağlanan hiçbir cihazda bu tarz reklam çıkmıyor.
Bende Zyxel modem var. Pananet internet var ama modeme dns girmenin bunlarla alakası yok. Modemde dns otomatik-manuel ayarı vardır. Oraya gireceksin.Onu nasıl alıyorsunuz. Hangi modem hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.
Bazı ISP ler, örneğin Superonline, dns ayarlarını bloke etmiş, değiştirilemiyorBende Zyxel modem var. Pananet internet var ama modeme dns girmenin bunlarla alakası yok. Modemde dns otomatik-manuel ayarı vardır. Oraya gireceksin.
Onu bilemem ama türk Telekom fiber kullanan bir arkadaşın modemine de manuel dns girmiştimBazı ISP ler, örneğin Superonline, dns ayarlarını bloke etmiş, değiştirilemiyor