İNAT sadece ulusal kanallar çalışıyor!!!Yardım

Onur1989

Üye
Konular
1
1 yıldır inat kullanıyorum , yayını izlerken 1 saaten önce yayın durma yapmıyordu , yapan yayını ileri geri alınca düzeliyordu... son 1 aydır 100lerce kanal içinde sadece trt belgesel çalışıyor , diğer bütün yayınlar 2 saniye içinde duruyor ve birdaha düzelmiyor, bir çok defa silip yükledim , internet ayarlarımdada bir değişiklik yok , veri bellek temizliğide yaptım , düzelme olmuyor...başına gelen varmı ?

1 yıldır inat kullanıyorum , yayını izlerken 1 saaten önce yayın durma yapmıyordu , yapan yayını ileri geri alınca düzeliyordu... son 1 aydır 100lerce kanal içinde sadece trt belgesel çalışıyor , diğer bütün yayınlar 2 saniye içinde duruyor ve birdaha düzelmiyor, bir çok defa silip yükledim , internet ayarlarımdada bir değişiklik yok , veri bellek temizliğide yaptım , düzelme olmuyor...başına gelen varmı ?
Şimdi birşey farkettim ulusal yayınlar çalışıyor ... bu bir vpn yada ip problemi olabilirmi?

Oyla 0
Uygulama yi silip yeni indirip geri donus yaparmisiniz sorunsuz calisiyor

Oyla 0
Bunun bircok nedeni olabilir wifi dan baglaniyorsundur wifi iyi cekmiyordur,reklam engelleyici dns kullaniyorsundur sorunsuz calisiyor bende

Oyla 0
Bunun bircok nedeni olabilir wifi dan baglaniyorsundur wifi iyi cekmiyordur,reklam engelleyici dns kullaniyorsundur sorunsuz calisiyor bende
Reklamlar açılıyor... wifide hemen yanında... türk yayınları kesintisiz.yabancı kanallarda var bu sorun. ,,, 1 ay önce modeme reset atmıştım , oradanmı bir işlem gerekiyor acaba..

Oyla 0
Bir öyle bir böyle diyorsun kardesim konu aciyorsun bir dedigin otekini tutmuyor Bosa acilmis bir konu diyorsunki ilk 100 lerce kanal icersinden trt belgesel calisiyor,diger butun yayinlar 2saniye icinde duruyor ve birdaha duzelmiyor 1onceki mesajdada turk yayinlari kesintisiz yabanci kanallarda var bu sorun hangi dedigini kaala alalim

Oyla 0
Bir öyle bir böyle diyorsun kardesim konu aciyorsun bir dedigin otekini tutmuyor Bosa acilmis bir konu diyorsunki ilk 100 lerce kanal icersinden trt belgesel calisiyor,diger butun yayinlar 2saniye icinde duruyor ve birdaha duzelmiyor 1onceki mesajdada turk yayinlari kesintisiz yabanci kanallarda var bu sorun hangi dedigini kaala alalim
İyi okursan anlarsın... zaten bende senin için aynısını düşünüyordum. çözebileceğin brşeye benzemiyor..

Oyla 0
Sorun bende degil konu basliginda sade ulusal kanallar calisiyor demissin bu 1.
2.dede 100 lerce kanal icinden sadece trt belgesel demissiniz en son3.
Turk yayinlari kesintisiz yabanci kanallarda var bu sorun demissiniz
Sonuc

Oyla 0
Sorun bende degil konu basliginda sade ulusal kanallar calisiyor demissin bu 1.
2.dede 100 lerce kanal icinden sadece trt belgesel demissiniz en son3.
Turk yayinlari kesintisiz yabanci kanallarda var bu sorun demissiniz
Sonuc

Tvbox a Anydesk indirip uzaktan halledilebilir herkim yardımcı olacak ise?

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri