İnat Box uygulamasının reklamını kaldırma

Konular
15
arkadaşlar bilen birisi varsa sevinirim . apk editor pro uygulaması ile biliyorsunuz ki reklamı kaldırabiliyoruz ama inat box uygulamasında ads leri manifestte silince uygulama açılıyor ama arka plana atıyor uygulama aktif olmuyor.. Bunun çözümü var mı ? Cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler

Korumasını bypass etmeniz gerekmekte onun yerine hangi cihazda kullanıyorsanız reklam engelleme dns girerek reklamları kapatabilirsiniz ya da forumdan modlu indirip kullanabilirsiniz

Hocam ben dns kısmını biliyorum modlu uygulama da var. Sadece nasıl bypass ederim korumayı bunu yapmak istiyorum. Tesekurler bu arada

• Beğen
Tepkiler: ENS
Adguard modem DNS girip, telefon, TV tüm gereksiz reklamları kaldırıyor..

arkadaşlar bilen birisi varsa sevinirim . apk editor pro uygulaması ile biliyorsunuz ki reklamı kaldırabiliyoruz ama inat box uygulamasında ads leri manifestte silince uygulama açılıyor ama arka plana atıyor uygulama aktif olmuyor.. Bunun çözümü var mı ? Cevaplayan arkadaslara şimdiden teşekkürler
Modem dns değiştir 94.140.14.14///94.140.15.15 tek çözüm bu

Arkadaşlar dediğiniz tüm yöntemleri biliyorum. Benim istediğim şey apk editor tarzı proğramlar ile uygulamaların sistem dosyalarına ulaşabiliyoruz. Ben özellikle apk editor pro uygulamasından reklamı kaldırmak istiyorum kaldırıyorum da ama sanırım uygulama açılmıyor sebebinin de imza kısmını inat engelliyor. Bunu nasıl değiştirebilirim ? Proğramın imzası sanırım problem ..

Geri