Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@Kargo1975 hocam, mesaj yazmayınız, gerekli ise sadece raporlayınız. Bu konuda daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum.Konu Başlığı Anlaşılır Olmalıdır, Ve Yanlış Kategoride Konu Acmışsınız Uyarı Almamak İcin Konu Baslığını ve Konu Kategorisini Düzenleyebilirsiniz.Saygılarımla.
Tmm Adnan Hocam@Kargo1975 hocam, mesaj yazmayınız, gerekli ise sadece raporlayınız. Bu konuda daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
Tabii ki; '' Forumun Kuralları'' öncelikli, ama şu aralar forum tabiri caizse; '' OHAL'' yaşıyor. Ve bu türden konulara da kimse bir şey yazmasa; forum- sessizliğe bürünüyor.@Kargo1975 hocam, mesaj yazmayınız, gerekli ise sadece raporlayınız. Bu konuda daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
Valla özledimTabii ki; '' Forumun Kuralları'' öncelikli, ama şu aralar forum tabiri caizse; '' OHAL'' yaşıyor. Ve bu türden konulara da kimse bir şey yazmasa; forum- sessizliğe bürünüyor.
Hem bence bu türden kararında uyarılar'' Raporlamak''tan daha etkili ve daha çok kişiye ulaşıyor.
Ben de bazen sırf forum hareketlensin diye konu açıyorum, en azından'' Goygoy'' bile olsa; insanların toplanması ve kaynaşması için.
Ne demişler; '' Forum'u yaşat ki; M3U yaşasın, APK yaşasın!''![]()
![]()
Gençler bilmez, eskiden buralar hep M3Uluktu.Valla özledim