Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adı üstünde illegaluzun zamandır forum takip etmiyordum bugun girdim foruma birşey bulamadım. eskiden atmaca vardı güzel paneller payaşılırdı. nden yok sadece legal var bilenler yardımcı olur mu?
bilgim yok ondan merak edip sordum, acaba ceza vs mi var ne bileyimYakın zamanda bu konuyla alakalı önce adresinin son kısmını değiştirip sonrada erişeme komple kapanan forum biliyorum. Birde yazma gereği duymuşsun "illegal" diye.
eskiden paylaşımlar yapılıyordu ne olduda şimdi yok merak ettm sadeceAdı üstünde illegal
Adamın birisi beyaz almış gitmiş sikayey etmiş karakola bu demiş beyaz değil diye o hesap![]()
peki tşkler bilgi içinCeza var kardeşim.
Usta valla şöyle diyim uyarı verdiler sonrasında geçen bir arkadaşımız forum açtı gittik paylaştık forumu kapattılar ışık hızındaeskiden paylaşımlar yapılıyordu ne olduda şimdi yok merak ettm sadece
anladım artık bununda sonuna mı geldik o zamanUsta valla şöyle diyim uyarı verdiler sonrasında geçen bir arkadaşımız forum açtı gittik paylaştık forumu kapattılar ışık hızındayani adamlar teşkilat gibi
Yani öyle görünüyor legalden devamanladım artık bununda sonuna mı geldik o zaman
bu yasaklar herhlde malum kanal için galiba diğerlerinde sorun yok gibi.Yani öyle görünüyor legalden devam![]()
Evetbu yasaklar herhlde malum kanal için galiba diğerlerinde sorun yok gibi.