Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunların sesi çok fazla çıkıyordu dokunmatik değil,basmatikti ekranı görünce hatırladımBu mu? Anycool T828
Ekli dosyayı görüntüle 16206

Çok kibar bir telefon, Sony nin bir çok modelini kullandım, jog dial lı CMD j5 dahil, bu kısmet olmadı. Elimde halen çalışır durumda w880i, w850i ve z1 var. Almadığım ve sonrası pişmanlık yaşadığım diğer telefon da xperia x1. Aylarca takip ettim, almaya gittim, çok ağır ve hantal geldi. Şu p900, retro olarak üretilse alırım. Her telefonun kişiliği vardı o dönem, satın alırken öncelik tasarımdı. Mesela Samsung d500 kullandım uzun süre, efsaneydi.Ben akıllı olarak 2004 te yurt dışı Sony Ericsson p900 ile başladım.
Symbian 7.0 işletim sistemi,16mb dahili hafızası mevcuttu.memory stick 128 mb a kadar destekliyordu.
32-bit Philips Nexperia PNX4000 156 MHz işlemcisi vardı.
Kemrası ise 0,3mp vga idi.
Jog dial tuşu ve kalemi ile Zamanın ötesinde bir cihazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 16281
Sizde sony ericssoncusunuz anlaşıldıÇok kibar bir telefon, Sony nin bir çok modelini kullandım, jog dial lı CMD j5 dahil, bu kısmet olmadı. Elimde halen çalışır durumda w880i, w850i ve z1 var. Almadığım ve sonrası pişmanlık yaşadığım diğer telefon da xperia x1. Aylarca takip ettim, almaya gittim, çok ağır ve hantal geldi. Şu p900, retro olarak üretilse alırım. Her telefonun kişiliği vardı o dönem, satın alırken öncelik tasarımdı. Mesela Samsung d500 kullandım uzun süre, efsaneydi.
İlk cepler çıktığında, toplulukta konuşmaya, masa üstüne bırakmaya utanırdık. Akıllılarla birlikte, telefonlu profil resmi kazmalığı popüler oldu, tek tip telefonlar, ruhsuz. Uzun süre direndim, Samsung s2 ile giriş yaptım ama önceki, hobi gibi olan telefon değiştirme olayından koptum, işi bitene kadar kullanıp kenara attım. iPhone 6 yı kaç sene kullandım, hatırlamıyorum bile, halen çalışır. HTC leri de hep takip ettim, kısmet olmadı, benzer modellerden çok pahalıydı, paraya kıyamadım. Halen HTC nin saat/hava durumu uygulamasını kullanırım, belki de 10 yıldır
Benim de tüm sonyler çalışır durumda, arada imeiler gümlemesin diye açıyorum. Ben Samsung d500 ü sizin gibi öfkeyle imha ettimSizde sony ericssoncusunuz anlaşıldıah ah w850i dedin hocam kalbim cız etti. hey gidi gençlik hey bi sinirle tek elle kızak kısmından 2 ye bölmüştüm telefonu.pişman oldum tabi sonrasında bi daha da bulamadım temizini. harika sesi vardı onunda..j5 de harika cihazdı.onu da kullandım. Sony,ericssondan ayrıldıktan sonra xperia s cıkarmıştı.benim favori cihazımdı. 32 gb hafıza 1 gb ram mini hdmi çıkışı...şaka gibi o senelerde. az custom rom yüklemedim xda forumdan araştırıpta. halen çalışır durumda çekmecemde duruyor.
![]()

Offff efsane 2 cihaz yanyana...Benim de tüm sonyler çalışır durumda, arada imeiler gümlemesin diye açıyorum. Ben Samsung d500 ü sizin gibi öfkeyle imha ettimekran arkasına sıvı girdi, ne yapsam çıkmadı, mikrodalgada dondurma eritme ayarı bu suyu çıkarır dedim, saniyesinde patladı
Ekli dosyayı görüntüle 16344
2000 li yıllarda T29 kullanmıştım o zamanlar sony ile ortaklığı yoktu sanırım.Offff efsane 2 cihaz yanyana...gelecekte altın olcak bunlar
Mikrodalga olayı fena olmuş![]()
Mavi ekrandı reis, yanlış hatırlamıyorsam. Bu t28 sanırım.
Mavi ekrandı reis, yanlış hatırlamıyorsam.
T39 muş benim telefon
mavi ekran diyince tahmin ettimT39 muş benim telefon![]()
35 senedir kullanırım bu siteyi reis. Ben de tek geçerim.mavi ekran diyince tahmin ettim
bu site yi tek geçerim telefon konusunda bu arada...