ErnestMuci
Üye
- Konular
- 18
Beyler tünaydın internet download manager yerine kullandığınız uygulamaları paylaşabilirmisinz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağol dostum ama video da ses yok.. sadece video indiriyor.. var mı bir çözümüZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
idm nin yakalayamadıklarını bile genelde yakalıyor.
sayısız video indirdim 1 kere bile böyle bir sorunla karşılaşmadımSağol dostum ama video da ses yok.. sace video indiriyor.. var mı bir çözümü
IDM ile açılmayan film indirme sitelerinde oluyor ben de.. ses dosyasını extra indirmek gerekiyor ve hem ses dosyasını hem de video dosyayı .txt dosya olarak indiriyor sonra uzantısını kendin değiştirmek zorunda kalıyorsun.. güzel ama meşakkatli. ya da ben çözemedimsayısız video indirdim 1 kere bile böyle bir sorunla karşılaşmadım
bütün videolarda'mı bu sorun oluştu
https://forum.sinetech.tr/konu/size-idm-yi-unutturacak-fdm-buyrun.236/Beyler tünaydın internet download manager yerine kullandığınız uygulamaları paylaşabilirmisinz
işte o benimBir arkadaş forumda FDM önermişti. Ama idm kadar iyi değil sanırım