ibo pro player

Poyraz53

Üye
Konular
2
Arkadaşlar::::ibo pro player kanalların içinde şifreli kanallar var şifreyi bilen varmı yazar mısınız😊

0000

Arkadaşlar::::ibo pro player kanalların içinde şifreli kanallar var şifreyi bilen varmı yazar mısınız😊
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz, aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz, aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
arkadaş öncedende sabıkalı aynı konudan konu kılıtlendı ama ne dıyım :D

dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim mi 😉
Başlığı değiştirmek mi zor geldi??

dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim mi 😉

Burası bir topluluk, ver her toplulukta olduğu gibi buranın da belli kuralları var. IPTV ağırlıklı olduğu için diğer forumlardan da farklı.

Boş boş konuşacağına kuralları okuyup, ona göre bir konu açsan ya da düzeltsen ne olacaktı?

Uygulamayı buradan indirdiğinize göre benim paylaştığım uygulamadır. Konu altında ne bir beğeni, ne bir teşekkür mesajınız var. Fakat sorun çıkınca konu açmaya üşenmemişsiniz. Hem de 2 kez. Sizin de dediğiniz gibi burası ''FORUM'' paylaşım, etkileşim yeri. ''Fullprogramlarindir'' sitesi değil.

Derdinizin çaresi bende; lakin, forum ''adabı''ndan bihaber olduğunuz için, malesef size yardımcı olmak istemiyorum.

Forum içeriklerine bakmak veya bakmamak size kalmış fakat kurallar herkes için geçerli.

Forumumuzda huzurlu ve düzenli bir ortam sağlamak amacıyla aşağıdaki kurallara uymanızı rica ederiz. Açtığınız konular ve yazdığınız yorumlardan siz sorumlusunuz. Lütfen bunun bilincinde olun ve kurallara uymadığınız taktirde uyarıda bulunacağımızı ve gerekirse ceza uygulanacağını biliniz.
Kurallarımızı dikkatlice okuyunuz

1- Doğru Konu Açmak:
Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.

2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü

Geri