Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz, aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.Arkadaşlar::::ibo pro player kanalların içinde şifreli kanallar var şifreyi bilen varmı yazar mısınız![]()
arkadaş öncedende sabıkalı aynı konudan konu kılıtlendı ama ne dıyımLütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz, aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Asıl ben ne diyeyim..arkadaş öncedende sabıkalı aynı konudan konu kılıtlendı ama ne dıyım![]()
Allah sabır versinAsıl ben ne diyeyim..
yok o değil denedim olmadı
kim ben mi sabıkalıyımarkadaş öncedende sabıkalı aynı konudan konu kılıtlendı ama ne dıyım![]()
dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim miAllah sabır versin![]()
Başlığı değiştirmek mi zor geldi??dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim mi![]()
dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim mi![]()
Uygulamayı buradan indirdiğinize göre benim paylaştığım uygulamadır. Konu altında ne bir beğeni, ne bir teşekkür mesajınız var. Fakat sorun çıkınca konu açmaya üşenmemişsiniz. Hem de 2 kez. Sizin de dediğiniz gibi burası ''FORUM'' paylaşım, etkileşim yeri. ''Fullprogramlarindir'' sitesi değil.Arkadaşlar::::ibo pro player kanalların içinde şifreli kanallar var şifreyi bilen varmı yazar mısınız![]()
Forum içeriklerine bakmak veya bakmamak size kalmış fakat kurallar herkes için geçerli.dostum o yasak Bu yasak da bu forum ne işe yarıyor burdan bişe öğrenemiyeceksem bulamayacaksam burda dolaşmanın bi anlamı yokki o zaman telegram var zaten buna kalmazdı zaten bilmem anlatabildim mi![]()