Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu fiyata varsa ben de alayımArkadaşlar sizce oyuncu bilgisayarı olarak 10-13 bin TL ye alıcam. Sizce alınır mı? Çok ısınıyor diyenler var.
Ben Mediamarkt da çalışıyorum bize özel kampanya oluyor.Bu fiyata varsa ben de alayımFiyat bedava.
Isınmayan oyuncu laptopu olmaz zaten, küçücük bir alanda soğutma yapmak masaüstü bilgisayarlara göre çok zor. Önemli olan ısıyı belli bir derecenin altında tutabilmesi ve bunu yaparken de performansı düşürmek zorunda kalmaması.
Dizüstü cihazlarda soğutma değerleri masaüstü ile bir tutulmaz diz üstünü soğutmak bi tık daha zordur altına soğutucu takarak kullanabilirsiniz yıllık termal macun yenilemesi ve fan içlerini temizleyerek sorunsuz kullanım yapabilirsiniz şimdiden hayırlı olsunBen Mediamarkt da çalışıyorum bize özel kampanya oluyor.
Madem böyle bir avantaj var, ısınsa da alınır ısınmasa da alınır, piyasasının yarısından daha ucuza geliyor. Direk alırdım ben şahsen. Hatta daha pahalı modellerde de oluyorsa 4050 yerine 4060 hatta 4070 ekran kartı model seçebilirsiniz.Ben Mediamarkt da çalışıyorum bize özel kampanya oluyor.
Her üründe olsa keşke bazı ürünlerde yapılıyor, çok oyun oynayan biri değilim. Cs go, call of, oynatsın yeterMadem böyle bir avantaj var, ısınsa da alınır ısınmasa da alınır, piyasasının yarısından daha ucuza geliyor. Direk alırdım ben şahsen. Hatta daha pahalı modellerde de oluyorsa 4050 yerine 4060 hatta 4070 ekran kartı model seçebilirsiniz.
Csde sorun yaşamazsınız cod war zone için de yaşarsanız tek sorun ısınma olacaktır ama bu fiyata bedava ben olsam alırdım hocam altına soğutucu ile sorunu çözersiniz diz üstü cihazların ısınma nedeni altının kapalı olması yüzünden fanlar sıcak havayı dışarı aktaramıyor ek soğutucu bu nedenle gerekliHer üründe olsa keşke bazı ürünlerde yapılıyor, çok oyun oynayan biri değilim. Cs go, call of, oynatsın yeter![]()
Bende öyle düşünüyordum. Teşekkürler. kısa zamanda alıcam bilgileri aktarırımCsde sorun yaşamazsınız cod war zone için de yaşarsanız tek sorun ısınma olacaktır ama bu fiyata bedava ben olsam alırdım hocam altına soğutucu ile sorunu çözersiniz diz üstü cihazların ısınma nedeni altının kapalı olması yüzünden fanlar sıcak havayı dışarı aktaramıyor ek soğutucu bu nedenle gerekli
Şimdiden hayırlı olsun hocamBende öyle düşünüyordum. Teşekkürler. kısa zamanda alıcam bilgileri aktarırım
Eyvallah teşekkürler.Şimdiden hayırlı olsun hocam
Eyvallah inşallah bakalım daha alamadım ama kesin alıcamHayırlı olsun
Bu fiyata beleş o makina. Isınmayan bi laptop gösterin bana kendimi sandalyeden atarımArkadaşlar sizce oyuncu bilgisayarı olarak 10-13 bin TL ye alıcam. Sizce alınır mı? Çok ısınıyor diyenler var.
Tek alternatifiniz bu mu yoksa başka kıyaslanabilecekler de var mı?Evet arkadaşlar sıfır kapalı kutu bilgisayar alıyorum.
Söylediğim 4050 olan victus başka arkadaş kendine ayırdığı için ben alamıyorum.
3050 li başka bir bilgisayarda vardı 18 bine, 4050li bilgisayarı kaçırınca keyfim kaçtı
Bende şimdi almışken en iyisini alıp laptop defterini ömürlük kapatıyim diye düşündüm ve aşağıdaki bilgisayara karar verdim gibi
Arkadaşlar buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.alınır mı 43 bin TL. Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim ?
Arasıra oyun oynucam.
Dell G15 5530 G155530013U
İ7 13650HX
RTX 4060 8 Gb 140W DDR 6
16 Gb RAM DDR 5
1 TB SSD
165 HZ EKRAN
Desteklenen bellek yapılandırmaları
- 8 GB, 1 x 8 GB, DDR5, 4800 MT/sn
- 16 GB, 1 x 16 GB, DDR5, 4800 MT/sn
- 16 GB, 2 x 8 GB, DDR5, 4800 MT/sn, çift kanallı
- 32 GB, 2 x 16 GB, DDR5, 4800 MT/s, çift kanallı
Dell G15 5530'unuz aşağıdaki depolama yapılandırmalarından birini destekler:
- Bir adet M.2 2230 veya M.2 2280 katı hal sürücü
- İki adet M.2 2230 veya M.2 2280 katı hal sürücü
M.2 2230 katı hal sürücü PCIe NVMe Gen4 x4 1 TB'ye kadar M.2 2280 katı hal sürücü PCIe NVMe Gen4 x4 2 TB'ye kadar
13 - 14 bine 4050 alıyorum dedikten sonra bunlar biraz moral bozar tabiEvet arkadaşlar sıfır kapalı kutu bilgisayar alıyorum.
Söylediğim 4050 olan victus başka arkadaş kendine ayırdığı için ben alamıyorum.
3050 li başka bir bilgisayarda vardı 18 bine, 4050li bilgisayarı kaçırınca keyfim kaçtı
Bende şimdi almışken en iyisini alıp laptop defterini ömürlük kapatıyim diye düşündüm ve aşağıdaki bilgisayara karar verdim gibi
Arkadaşlar buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.alınır mı 43 bin TL. Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim ?
Arasıra oyun oynucam.
Dell G15 5530 G155530013U
İ7 13650HX
RTX 4060 8 Gb 140W DDR 6
16 Gb RAM DDR 5
1 TB SSD
165 HZ EKRAN
Tespit çok yerinde indirimleri takip etmek lazım...13 - 14 bine 4050 alıyorum dedikten sonra bunlar biraz moral bozar tabi
4060 ekran kartlı bir makineye bence 43 bin verilmez. Kasım indirimleri başladı, daha iyisi mutlaka denk gelecektir.
Yardım lütfennTespit çok yerinde indirimleri takip etmek lazım...