Yardım Homatics Box R 4K Plus HAKKINDA BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR

homatics 4k 2/32 derhal 12 ye güncellenmesi gerekir çok hatalar var wpa3 bağlanamama ekran çözünürlük hataları vb. problemleri devam ediyor

Homatics yetkilileri forumlarda oluyor burayada gelmelerini sağlayalım.

Son düzenleme:
homatics 4k 2/32 derhal 12 ye güncellenmesi gerekir çok hatalar var wpa3 bağlanamama ekran çözünürlük hataları vb. problemleri devam ediyor

Homatics yetkilileri forumlarda oluyor burayada gelmelerini sağlayalım.
14 güncelleme var

Bende 1 haftadır kullanıyorum 2/32 olanı 2350 tl ye aldım fena cihaz değil güncelleme gelirse yavaşlarmı cihaz ?

Güncelleme siz isterseniz oluyor herkese açık degil ayrıca güncelleme yapınca tekrar geri dönüş yok Android 11 şu anda en sitabili.

Kesinlikle 12 güncelleme almayın, ses sorunu var. Şu an android 14 var onu da istek üzerine veriyor ama stabil sürüm değil, stabil sürüm gelince herkese verirler. Android 11'de olanlar bence 11 de kalsın.

Güncelleme talebi sadece Forum üzerinden yapılmalıdır.

Lütfen aşağıdaki bilgileri şu adrese gönderin:

Güncelleme Talep Formu ⤵️

Cihaz modeli:
Kutu R 4K Artı> Kutu R 4K
Box R 4K Lite> Dongle G 4K

Önceki yazılım sürümü:
Ayarlar -> Cihaz -> Hakkında
SN: Kutunuzun alt kısmında GZ ile başlayan SN'yi paylaşın.

Yalnızca GZ olmayan SN: Sxxx ile başlıyorsa, @Homa_Kelly'ye DM yoluyla bir istek gönderin.

Not: Güncellemeden sonra geri dönüş yoktur

Güncelleme talebi sadece Forum üzerinden yapılmalıdır.

Lütfen aşağıdaki bilgileri şu adrese gönderin:

Güncelleme Talep Formu ⤵️

Cihaz modeli:
Kutu R 4K Artı> Kutu R 4K

Önceki yazılım sürümü:
Ayarlar -> Cihaz -> Hakkında
SN: Kutunuzun alt kısmında GZ ile başlayan SN'yi paylaşın.

Yalnızca GZ olmayan SN: Sxxx ile başlıyorsa, @Homa_Kelly'ye DM yoluyla bir istek gönderin.

Not: Güncellemeden sonra geri dönüş yoktur
Çok teşekkür ederim. Elimde çok cihaz var kurcalamayı severin. Upgrade downgrade yapıyorum sadece image dosyası olsun elimde yeter

Son düzenleme:

Geri