Hiremcoya Neler Oluyor?

divemaster07

Paylaşımcı
Puan 46
Çözümler 0
@divemaster07
Bilgim olmadığından, belki bilgisi olan vardır, bilgilendirir bizi diye açtım konuyu.

Hiremconun sitesinde eskiden çok fazla cihaz olurdu. Son zamanlarda dikkatimi çekti 2 - 3 ürün kaldı sadece. Ne güzel cihazları olurdu eskiden.
uygulamaları arttırmışlar.
Neler oluyor Hiremcoya ? uygulama piyasasına girip sadece oradan mı devam edecekler? Bilen varsa söylesin.

yine zammı gelecek yoksa

Bilgim olmadığından, belki bilgisi olan vardır, bilgilendirir bizi diye açtım konuyu.

Hiremconun sitesinde eskiden çok fazla cihaz olurdu. Son zamanlarda dikkatimi çekti 2 - 3 ürün kaldı sadece. Ne güzel cihazları olurdu eskiden.
uygulamaları arttırmışlar.
Neler oluyor Hiremcoya ? uygulama piyasasına girip sadece oradan mı devam edecekler? Bilen varsa söylesin.
Elindeki stoklar bitiyor

Ram krizi, Çip krizi derken uygun fiyata rekabet etme yarışı bu sektörüde vurdu.
Rakipleri ile yarışta biraz soluk vermek için parasal gelir için retro oyun uygulaması, tv kumanda uygulaması, ekran paylaşma, ebeveyn kontrol, iptv player gibi ürünlerin yanısıra; Android dünyası için çıkardığı uydu tuner ile bu rekabette ayakta durmaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Mevcut chipset ve lpddr4 düşük frekanslı ramleri donanımsal olarak artık Adroid 14 le son bulmuş olması Bu chipsetler ile daha üzeri product olarak sunulan bilğiler ışığında olamayacak. Denildiği gibi stok eritme dönemi demek dogru olacaktır.

Direkt 64 bit üzerinden Android 15 ve ardından 16 ya ayak uydurmak için yeni nesil realtek çipler ve Amlogic chipler ile dönüş yapacaklar.Alwinnerın esamesini henüz okumadım lakin RKchipler çok yüksek seviyede chipler ile geliyor.
Rk ve Realtek çıtayı sırtlayacak gibi duruyor ve umarım basit cihazlarla giriş yapmazlar.

Benim esas merakım hibrit uydulu dönemidemi sona erecek acaba yada typ-c sürümünü direkt cihaz içindemi sunacaklar?Piyasada en çok çeşidi olan ve donanımsal üstünlüğü elinde bulunduran bana görede yazılımsal seçimiyle mahveden Hiremco nasıl bir ürünle çıkacak.
Çinlilerin sitesinde tunerlerle alakalı yazı okudum 64bit uyumluluğu tam olan ara birim cod çözücü ve yeni nesil tuneri sunmaya başlamışlar.Cihaz içinde tümleşik sunulursa ciddi manada hızlı bir uydu cihazı olacaktır.;)

Bu arada direkt wriless ile uydu izleme olanagıda bu tünerler vasıtasıyla gelişiyor.Güzel gelişmeler var.

Görüşüm olarak kısaca durum buna işaret ediyor.

Son düzenleme:
Bunlar üretici değilmi ? yeni modeller de yok. eskileri de üretmeye devam etmiyorlar.
İşlemci ram gibi anakart bileşenlerini Çinden alıyorlar bazen dizgiyi kendileri düzenliyor. Aslında çok net şeffaf bir firma değil bende bu bilgileri genel merkezlerini ziyaret edenlerden öğrenmiştim. Belli bir stok sayı ürün modelleri oluyor arkası gelmiyor yeni bir kaç değişiklik yapıp yeni isimli ürünler sunuyorlar.
Artık x5m veya j li modellerin gelmesi lazım h618 iliklerine kadar sömürdü eskidi artık

İşlemci ram gibi anakart bileşenlerini Çinden alıyorlar bazen dizgiyi kendileri düzenliyor. Aslında çok net şeffaf bir firma değil bende bu bilgileri genel merkezlerini ziyaret edenlerden öğrenmiştim. Belli bir stok sayı ürün modelleri oluyor arkası gelmiyor yeni bir kaç değişiklik yapıp yeni isimli ürünler sunuyorlar.
Artık x5m veya j li modellerin gelmesi lazım h618 iliklerine kadar sömürdü eskidi artık
Hiremco typ-c tuner için geliştirme detaylarını izlerken çok sevinmiştim 19 volt sorununu çözdüklerinde evet yaptılar demiştim.Sonrada usb 2 ye uyumlu diye sunmaları ve olmayacak şekilde yüksek olan maliyetteki ürünü bu şekilde pazarlamalarına daha çok üzüldüm doğrusu.

J li serisi hibritlerde kullanabilirler x5m lerde düz boxlarda.

Yorumuna katılıyorum ve maliyet bazlı olarak oldukça sıkıştıklarını düşünüyorum şimdiki ürünlerin daha evrimleştirip sunma şanslarıda pek kalmadı.32 bite yamanmış android 15 sunarlarsa şaşırmam.Sadece bu kaldı.Çinliler android 18 görselini sürüm modeline kadar S712 chipsetti sanırım yamamışlar onlardan örnek alabilirler. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Hiremco typ-c tuner için geliştirme detaylarını izlerken çok sevinmiştim 19 volt sorununu çözdüklerinde evet yaptılar demiştim.Sonrada usb 2 ye uyumlu diye sunmaları ve olmayacak şekilde yüksek olan maliyetteki ürünü bu şekilde pazarlamalarına daha çok üzüldüm doğrusu.

J li serisi hibritlerde kullanabilirler x5m lerde düz boxlarda.

Yorumuna katılıyorum ve maliyet bazlı olarak oldukça sıkıştıklarını düşünüyorum şimdiki ürünlerin daha evrimleştirip sunma şanslarıda pek kalmadı.32 bite yamanmış android 15 sunarlarsa şaşırmam.Sadece bu kaldı.Çinliler android 18 görselini sürüm modeline kadar S712 chipsetti sanırım yamamışlar onlardan örnek alabilirler. :ROFLMAO:

Android Box dünyasında donanım ve yazılım standartları tamamen değişiyor. Yurt dışında geliştirici sürümleri görülmeye başlanan yeni nesil tepe segment işlemci mimarileri, bu cihazları birer medya oynatıcıdan güçlü birer mini bilgisayara dönüştürüyor. Android 16 tabanlı yeni nesil işletim sistemleriyle birlikte, Android Box'larda artık saf 64-bit (64-bit-only) mimariye kesin olarak geçiş yapılıyor. Bu sayede eski 32-bit kod yapısı tamamen terk edilerek çok daha yüksek RAM kapasiteleri, akıcı arayüz performansı ve üst düzey uygulama uyumluluğu standart hale geliyor. Donanım tarafında ise veri aktarım darboğazını çözmek adına, yüksek hızlı veri ve görüntü transferine olanak tanıyan USB 3.1 ve USB 3.2 Gen protokollerine sahip Type-C girişleri varsayılan bağlantı standardı olarak cihazlarda yerini alacak.

Hiremco işini düzgün yapan harika firmadır zamanında turbo 4k modelini kullanan biri olarak
teknik servisinide ziyaret etmiştim çok bilgili bir ekibi vardı daha sonralarıda mahdut miktarlarda
uğradım çok ilgiliydiler umarım geçici bir problemleri vardır kolaylıklar diliyorum kendilerine.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri