Hiremco x6

iuygun57

Üye
Konular
1
Arkadaşlar, Hiremco X6 Tvbox aldım. Bu cihaza Telegram, İnat Box, Gölge tv v.b. uygulamaları yükleyemiyorum. Bu uygulamalar bu cihazda çalıştırılamaz benzeri bir uyarı alıyorum. Bu uygulama ve diğer uygulamaları yüklemenin bir yolu yok mu? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
ben kullanıyorum aynı cihazı. ayarlar kısmında izinleri açman lazım. ayarlar - uygulamalar - güvenlik ve kısıtlamalardan izin ver.

crzylvr1' arkadaşım, siz Telegram, İnat Box, Gölge tv gibi uygulamaları yükleyip çalıştırabildiniz mi? Aldığım mağazaya sordum çalışmayacağı şeklinde olumsuz bir cevap alınca iade etmiştim. Eğer yazdığınız işlemi yapınca bu uygulamalar yüklenip çalıştırılabilir ise yeniden sipariş vereceğim.

Arkadaşlar, Hiremco X6 Tvbox aldım. Bu cihaza Telegram, İnat Box, Gölge tv v.b. uygulamaları yükleyemiyorum. Bu uygulamalar bu cihazda çalıştırılamaz benzeri bir uyarı alıyorum. Bu uygulama ve diğer uygulamaları yüklemenin bir yolu yok mu? Yardımcı olabilir misiniz?
Telegram için aptoidetv kurun oradan kurdum sorunsuz kullanıyorum

Hayır onları sinetech drive dan indiriyorum

bit.ly/sinetech6128

Teşekkür ederim goker61, nasıl bir yol izleyerek bu tür apk/uygulamaları yüklediniz? crzylvr1 isimli arkadaşın önerdiği işlemi mi uyguladınız yoksa başka bir yöntemle mi olayı çözdünüz?
normal yol herhangi değişik bir şey yapmadım gerekli izin verince her türlü apk ler yükleniyor.ne hata veriyordu keşke görüntü alsaydınız çok faydalı cevaplar verilirdi burada.

Geri