Hiremco X6 PRO MAX Görüntü Sorunu

SkyX

Üye
Konular
1
Herkese merhabalar.
Hiremco X6 PRO MAX 128GB Android Box, VGA monitör de çalıştırmak istedim ama görüntü alamadin , TV de ve hdm çıkışlı monitör de sorun yok ama asıl kullanmam gereken VGA çıkışlı monitör de cihazdan görüntü alamadım, hdm görüntüyü VGA çeviren aparattan aldım ama görüntü alamadim , ne yapamam gerekiyor acaba

merhaba,
sadece tahmini olarak yazıyorum.
muhtemelen vga monitör belli bir çözünürlüğü destekliyor. box çözünürlüğü de yüksek ayarlı ise ondan olmuyor olabilir.
box tan görüntü aldığın bir ekrandan bağlanıp, ekran özcünürlüğünü düşürerek deneyebilirsin. mesela 1280×720 ayarlayıp, monitörde tekrar dener misin. yada monitörün max çözünürlük değerini biliyorsan onu ayarlar mısın.
umarım olur.
kolay gelsin.

box ayarlardan çözünürlüğü 720 480 cekip denedinmi veya hdmi dvi donusturucu varsa oyle deneyin daha stabil baglanti sinyali tasir uyum sorunu daha az

Herkese teşekkür ederim, cihazı ilk kez kullandığım için çözünürlük düşürme olayını denemedim. Bakacağım birazdan, dönüştürücü olarak elimde sadece belirttiğim dönüştürücü vardı onunla denedim

box ayarlardan çözünürlüğü 720 480 cekip denedinmi veya hdmi dvi donusturucu varsa oyle deneyin daha stabil baglanti sinyali tasir uyum sorunu daha az
Çözünürlüğü düşürdüm ama fayda etmedi , elimdeki çevirici şuna benziyor

hdmı to vga dönüştürücünde ektra güç kablon varmı o yoksa görüntü vermez san malesef :(

Geri