hiremco smart life

emre781

Paylaşımcı
Konular
7
hiremco smart life ı güncelledim andoid 14 de biraz sapıttı çünkü format attım formattan sonra çalışan uygulamaların coğu çalışmadı smart yutbe virus uyarısı verdı aya yansıtmadı castly web video caster airscreenle çakıştığı için bazen çalışıyo bazen çalışmıyo teldeki gibi guruldu eski kurulum olmadı sent to files tele atıyo boxa atım yapmıyo benzeri local send buldum ondada kasor izin hatası verityo izin açık sace belge atablıyorum ama telden herşeyi atıyo projectvy luncher bildirimler kayboldu free adbloker kurulurdu kurulmuyo yansıtamıyorum mamenin yenisini destek hasatından kuramadım eski mameroıd joistik atarladım keşke silmeyeydim joistik ayarlarını yapaadım ne yapmam lazım

üstad allah önce sabır sonra kolaylık versin sende benim gibi bu lanet marka kurbanısın demek,

bu hiremco denilen markayı tam araştırmadım ama her cihazında hatalar mevcut galiba özelliklede yazılımında, hayatımda ilk kez bir Türk katkısı olan bir işe bende el vereyim taşın altına elimi sokayım dedim ama sonrada keşke yapmasaydım dedim, şu anda idare ediyorum ama bu hiremco nun güvenliğinden de açık var bence, bir cihazda uzaktan yardım amaçlı eklenen yazılım ben istemediğim halde neden otomatik çalışıp istemediğim uygulamaları cihaza yüklüyor ve buna ancak cihazı formatlayıp internet bağlantısı olmadan önceden indirdiğim ADB Tv programı ile müdahale edip o şekilde istediğim uygulamaları yükleyebiliyorum ?? çin malı bir cihaza kolaylıkla rom atarken kullandığım Türk malına neden müdahale edemiyorum ?? bir aydır cihaza uygun rom arıyorum "tamam buldum" diyorum ama yükleyemiyorum ?? kendilerini apple sanıyorlar heralde de gitmişler birde 15 programla kendi store (cik) lerini yapmaya çalışmışlar,

bence hiremco güzel görünen çürük bir kırmızı elma gibi, , ya insan ürettiği ürünü takip eder şikayet sayfalarına bakar yazılımını güncel tutar, tecrübeli eleman denilen olay böyle yerlerde gerekli, ben elektronik ten birde orta derecede de bilgisayardan anlarım, gidip de mimara uçak pilotuna akıl veremem karışamam çünkü anlamam yapamam, yani demek istediğim o ki anlamadığınız yapamayacağınız şeylere bulaşmayın öyle bir yükün vebalin altına girmeyin, gittim 3,500 e cihazı aldım ayar tutmuyor ayarın tutması için ikinci launcher ı ve oga başlatıcıyı kaldırmam gerekiyor vs. vs.
cihazın tanıtımını scroll.com.tr de izleyip almıştım o kanalı görünce sinirler ve cinler tepeye çıkıyor,

BENCE en uygun zamanda farklı bir alternatif düşünün oda hiremco OLMASIN... !!!

Sizlerinki biraz şansızlık olmuş ben 2 senedir matrix pro 4 k kullanıyorum daha dedikleriniz gibi sorun yaşamadım sizler yanlış model tercih etmişsiniz yoksa hiremco teknik servis sattığı ürünün sorunlarını gideriyor bende yeni güncelleme gelmişti kuramadım whatsapp dan yazdım yeni sürümü bana google drive dan paylaşmışlardı.

doğrudur buna şans diyoruz , benim bir prensibim var bana gelen ürün hatalı çıkarsa eğer yapabilirsem kendim yapmaya çalışırım çünkü bana gelen o hatalı ürünü başkasına gönderip benim yaşadığımı sıkıntıyı başkasının yaşamasını istemiyorum,

şans dediğimize bakar isek , ben beyaz eşya elektronik kart üretiminde çalıştım ve ürettiğimiz kart bilinen bir markaya aitti, üretimin tüm aşamasını gördüm içinde bulundum ve tanıdığım herkese o markadan uzak durmaları gerektiğini söyledim, çünkü üretim esnasında kartı yere düşürme gibi yaşanılan sıkıntılar, umursamadan kartı sert şekilde bırakma yada montajlama gibi şeyler kart üzerindeki elektronik yollarda kılcal çatlamalara vede kopmalara sebep oluyor, o esnada en son testten geçiyor ama sonrasında aldığınız o ürün 5 yıl yerine 5 ay yada daha erken arıza veriyor buna da şans diyoruz halbuki bu şans değil çalışanın işgüzarlığı umursamazlığı, ha tamam bir kasada bir çürük var diye hepsi öyle değildir elbette ama benim için bu markada üretiminde bulunduğum o markanın yanına eklendi :)

bu markada şikayetleri kale alıp hemen en kısa zamanda bir güncelleme verebilir ???

cihazı arıza yapan arkadaşlar
Cihazı servise gönderin çaresine bakarlar
En azından bir servisi var
illada ben bir şey yapayım diyorsan
Dosya felan diyorsaniz
Bu cihaza bir destek veren var
Mach1 hocaya yazin,
size yardımcı olur

Formattan sonra adama döndü kenid kendine acilmiyo beleş dişte verdiler şimdilik ii

Geri