Yardım Hiremco Enjoy plus tv box yardım

imajmyker50

Paylaşımcı
Konular
2
IMG20251209181606
Lütfen yardım edin benim tv box ana ekran menüsün üzerine bildirim kutucuğu çıkıyo komple kapatmadan gitmiyor bir daha çıkmaması için bilgisi bana yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 17144
Lütfen yardım edin benim tv box ana ekran menüsün üzerine bildirim kutucuğu çıkıyo komple kapatmadan gitmiyor bir daha çıkmaması için bilgisi bana yardım edebilir mi?
tv box bir mouse bağla ve sanki tablet kullanıyormuş gibi bildirim üzerine gel ve sol tuşa basılı tutup sola ve sağa doğru hızlıca kaydır sorun çözülür birde senin tvbox romlu galiba

Ayarlar/Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/Bildirim erişimi/ burada izin verilen uygulama vb. varsa kapatın. Ya da hangi uygulamadan bildirim geliyorsa, o uygulamayı kaldırın.

Ayarlar/Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/Bildirim erişimi/ burada izin verilen uygulama vb. varsa kapatın. Ya da hangi uygulamadan bildirim geliyorsa, o uygulamayı kaldırın.

Bence daha ziyade formatlanıp sonrasında yüklenen uygulamalards bildirimleri kapatmak
Çünkü zibilyon tane uygulama var hangisinin bilemeyiz

Yardımınız için teşekkür ederim tektek hepsinin bildirimlerini kapattım ama bunun bir daha çıkmaması için bir ayarı olmalı

Bu arada sizin cihaza Tizentube neden kurulmuyor anladım. Sizin cihaz telefon olarak görünüyor. Yani cihazda yüklü olan rom, bildiğimiz telefon. :)
Harbi mi 😅😅 böyle bir hataya nasıl düşmüş
İşte hiremco ah hiremco hiç sevmem boşa değilmiş üstad

Harbi mi 😅😅 böyle bir hataya nasıl düşmüş
İşte hiremco ah hiremco hiç sevmem boşa değilmiş üstad
Bu hiremco ya has bir şey değil reis, eski çin malı boxların çoğunda aynı rom var. Youtube'dan cihaz kimliğine bak Google pixel 5 yazar :)
Market bildiğin telefon/tablette kullanılan market.

üstad müsait olduğunda o cihazdan kurtul :) , uydu cihazlarını bilmiyorum ama tvbox konusunda bence sınıfda kalır hatta okuldan da atılır

hiremco pişmanlıktır.....

Ben yeni almadım ki 2018 de aldım hiç bir şeyi yoktu halada yok sadece bildirim geldiği zaman üstte yapışıp kalıyor buda 1 aydır olmaya başladı

Geri