imajmyker50
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tv box bir mouse bağla ve sanki tablet kullanıyormuş gibi bildirim üzerine gel ve sol tuşa basılı tutup sola ve sağa doğru hızlıca kaydır sorun çözülür birde senin tvbox romlu galibaEkli dosyayı görüntüle 17144
Lütfen yardım edin benim tv box ana ekran menüsün üzerine bildirim kutucuğu çıkıyo komple kapatmadan gitmiyor bir daha çıkmaması için bilgisi bana yardım edebilir mi?
Teşekkür ederim denedim olmuyor 64 gb romtv box bir mouse bağla ve sanki tablet kullanıyormuş gibi bildirim üzerine gel ve sol tuşa basılı tutup sola ve sağa doğru hızlıca kaydır sorun çözülür birde senin tvbox romlu galiba
Ayarlar/Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/Bildirim erişimi/ burada izin verilen uygulama vb. varsa kapatın. Ya da hangi uygulamadan bildirim geliyorsa, o uygulamayı kaldırın.
Ozaman tüm herşey silinir giderBence daha ziyade formatlanıp sonrasında yüklenen uygulamalards bildirimleri kapatmak
Çünkü zibilyon tane uygulama var hangisinin bilemeyiz
Yardımınız için teşekkür ederim tektek hepsinin bildirimlerini kapattım ama bunun bir daha çıkmaması için bir ayarı olmalıAyarlar/Uygulamalar/Özel uygulama erişimi/Bildirim erişimi/ burada izin verilen uygulama vb. varsa kapatın. Ya da hangi uygulamadan bildirim geliyorsa, o uygulamayı kaldırın.
BsckupOzaman tüm herşey silinir gider
Daha ne ayarı üstad.? Ayar bu zaten. Kapattıysanız çıkmaması lazım.Yardımınız için teşekkür ederim tektek hepsinin bildirimlerini kapattım ama bunun bir daha çıkmaması için bir ayarı olmalı
Tüm uygulamaların bildirimlerini kapatacak bende 211 uygulama varDaha ne ayarı üstad.? Ayar bu zaten. Kapattıysanız çıkmaması lazım.
Bir faydası yoksa kapatın gitsin hepsini.Tüm uygulamaların bildirimlerini kapatacak bende 211 uygulama var![]()
183 tanesi kapattımBir faydası yoksa kapatın gitsin hepsini.
Bir şey kalmamış 211'e, devam hocam.183 tanesi kapattım
Bu arada sizin cihaza Tizentube neden kurulmuyor anladım. Sizin cihaz telefon olarak görünüyor. Yani cihazda yüklü olan rom, bildiğimiz telefon.Tüm uygulamaların bildirimlerini kapatacak bende 211 uygulama var![]()
Harbi miBu arada sizin cihaza Tizentube neden kurulmuyor anladım. Sizin cihaz telefon olarak görünüyor. Yani cihazda yüklü olan rom, bildiğimiz telefon.![]()
Bu hiremco ya has bir şey değil reis, eski çin malı boxların çoğunda aynı rom var. Youtube'dan cihaz kimliğine bak Google pixel 5 yazarHarbi miböyle bir hataya nasıl düşmüş
İşte hiremco ah hiremco hiç sevmem boşa değilmiş üstad
Ds canını yerim yaBu hiremco ya has bir şey değil reis, eski çin malı boxların çoğunda aynı rom var. Youtube'dan cihaz kimliğine bak Google pixel 5 yazar
Market bildiğin telefon/tablette kullanılan market.
Azın bal yesin üstad hakkın varüstad müsait olduğunda o cihazdan kurtul, uydu cihazlarını bilmiyorum ama tvbox konusunda bence sınıfda kalır hatta okuldan da atılır
hiremco pişmanlıktır.....