Hint Filmi Tutkunları için öneriler

Rota

Paylaşımcı
Konular
69
Hint filmleri etkileyici hikayeleri ve duygusal yoğunluklarıyla ilgi çekiyor.

Benim aklımda kalanlar ve izlediklerim şunlar;
*3 Idiot
*PK- Peekay
*My name is Khan

Sizin de izlediğiniz ve önereceğiniz Hint filmleri var mı? Kategorisi fark etmeksizin önerilerinizi bekliyorum.

*3 Idiot
*PK- Peekay
*My name is Khan

Sizin de izlediğiniz ve önereceğiniz Hint filmleri var mı? Kategorisi fark etmeksizin önerilerinizi bekliyorum.
3 Idiots ve PK eğlenceli ve güzel filmler. Birkaç sefer izlemişimdir uzun süreli olmalarına rağmen. Genel olarak Amir Khan filmlerini beğenirim.

My name is Khan filmini beğendiğimi söyleyemem, sanırım biraz çabuk sıkıldım onu izlerken. Muhakkak ki sizin beğeninizi alan yanları vardır.

Ben de bunlar dışında aklımda kalan ve beğendiklerimi eklersem eğer;

- Sultan
Aşkı yüzünden güreşe başlayıp yerel şampiyonluktan ulusal şampiyonluğa ve oradan da olimpiyatlara uzanan, sonunda ise spoiler olmaması adına bazı nedenlerden hayatı altüst olup durumu toparlamak için aldığı bir teklif sonrası kafes dövüşünde mücadele eden bir adam. / Çok beğendiklerlerimdendir.

- Bajrangi Bhaijaan/Sevginin Gücü
O küçük kızı ailesine kavuşturmak için gösterdiği çaba. Müthiş bir filmdi.

- Dangal
Kendi hayalini gerçekleştirememesine rağmen ve kız çocuklarına karşı yeterli destek verilmediğini bile bile mücadele edip çocuklarını olimpiyatlarda güreşecek seviyeye getirmek için elinden geleni yapan bir babanın hikâyesi.
Film için aldığı kilolar ve yeniden eski haline dönüş videosu da acayip bir şey ;)

- Ghajini
Akıl Defteri yani Memento filminin bir uyarlaması gibi olsa da biraz daha farklı bir film. Uğradığı saldırı sonucu hafızasını ve karısını kaybeden bir adamın sadece belirli bir süre geçmişi hatırlaması ve uyandığında herşeyi yeniden öğrenmesini anlatıyor. Aksiyon ve drama birlikte. Karakteri özümsemiş gibiydi bu filmde de Amir Khan.

- Fanaa
Sonu mutlu bitmeyen bir film. Kör gözler, vatana ihanet, aşk... Birçok karışık durum var ama beğendiklerim arasındadır.

Aklımda kalanlar bunlar. Hepsi ya Amir Khan ya da Salman Khan filmi.
Hint dizilerini sevmesem de bu iki adamın filmlerine eski ya da yeni bir bakarım izleyebilir miyim diye.

Barfi4524h

Ben beğenmem derseniz kız arkadaşınız, eşiniz ya da tüm ailecek izleyeceğiniz çok eğlenceli kaliteli sıkılmadan yaklaşık 3 saatinizi harcayacağınız güzel bir film bana göre. bir göz atın derim tavsiye.

*3 Idiot
*PK- Peekay
*My name is Khan

diğerlerine de saygım sonsuz ama peekay efsane.

*3 Idiot
*PK- Peekay
*My name is Khan

Hintfilmleri için çok iyi bir kaynak buyrun link

Bollywood filmleri aksiyon konusunda da bazen Amerika ve Avrupa yapımlarını bile açık ara farkla geçebiliyorlar.

Geri