Hayata dair yazım

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
Bu yazıyı okur musunuz bilmiyorum kimileri abim yaşımda kiminiz babam kiminiz kardeşim yaşında
Ama şunu öğrendim ki ben hayatta asla kendinizden başkasına değer vermeyin anne baba ve ailenize daima iyi bakın
Hayatınızda fedakarlık yaptığınız 3.kişiler sizleri sırtından vuruyor vurabiliyor
Mutluluk bazen bir adımımızda gibi sanarız sonra ellerimizden kayıp gitmiş

Hayatınızda 2 şeyi unutmayın
Sağlığınız varsa ve aileniz varsa yanınızda dünyanın en zengin insanı sizsiniz tebrik ederim

Ve hayatınızda kendinize yapacağınız en kötü şey antidepresan kullanmak gözünüzün ferini alır götürür

Hepinize hayırlı güzel akşamlar güzel dostlarım...

Bu yazıyı okur musunuz bilmiyorum kimileri abim yaşımda kiminiz babam kiminiz kardeşim yaşında
Ama şunu öğrendim ki ben hayatta asla kendinizden başkasına değer vermeyin anne baba ve ailenize daima iyi bakın
Hayatınızda fedakarlık yaptığınız 3.kişiler sizleri sırtından vuruyor vurabiliyor

Sağlığınız varsa ve aileniz varsa yanınızda dünyanın en zengin insanı sizsiniz tebrik ederim

Ve hayatınızda kendinize yapacağınız en kötü şey antidepresan kullanmak gözünüzün ferini alır götürür

Denenmiş hayat bilgisi en güzel derstir.Böyle yazıları okumayı seviyorum..👍

özellikle günümüz bencil yaşam koşullarında çıkar için yapılan eylermler nedeni ile maalesef güven duygusu kalmadı. Çekirdek aile seviyesinde anı yaşamak ve mutlu olmak artık elimizde kalan tek şey gibi.

Maalesef öyle en iyi dostlar bile hain çıkabiliyor

Güzel dostlarım burada olan tüm dostlar hepiniz kıymetli saygıdeğer insanlarsınız bu mesajı gördükten sonra eşiniz varsa yanınızda çocuğunuz anneniz varsa babanız varsa gidin ona bir şey demeden sarılın içimden geldi diyin
Sarılmak gerçekten güzel bir eylem

2014 yılıydı aldatıldım ve 10 sene bu yükü sırtımda taşıdım ilaçlar falan sonra biri ile tanıştım arkadaş olduk dost olduk annesi hipnoterapistti ve bu sayede yüklerden kurtuldum ve herşeyden sana taviyem ilacı bırak eğer kullanıyosan işe yaramıyor hibnoterapist bul ona git bulamazsan istanbuldaysan ben sana yardımcı olurum herkesin derdi kendine ağır gelir unutmayın AİLE HERŞEYDİR :)

2014 yılıydı aldatıldım ve 10 sene bu yükü sırtımda taşıdım ilaçlar falan sonra biri ile tanıştım arkadaş olduk dost olduk annesi hipnoterapistti ve bu sayede yüklerden kurtuldum ve herşeyden sana taviyem ilacı bırak eğer kullanıyosan işe yaramıyor hibnoterapist bul ona git bulamazsan istanbuldaysan ben sana yardımcı olurum herkesin derdi kendine ağır gelir unutmayın AİLE HERŞEYDİR :)
Güzel ustam gerçekten çok sevindim hem iyi olmanıza hem yardımcı olma isteğinize
Şuan nasıl varmı ufukta evlilik
O tanıştığım kişi sonradan sevdiğim oldu demeyin sakın😅 rastlantısal sorunlar derim😅😅😅

sanırım yanlış teleffuz ettim:) erkekti tanıştığım cocuk evliliğe 2014 den beri karışıyım şuanda 36 yaşındayım babam yok ev sorumluğum var o yüzden böyle daha mutluyum :)

Ben 10 seneden fazla kullandım, vücuduma da en büyük zararı o ilaçlar verdi, şimdiki aklım olsa elime almazdım

çok doğru da şu var insanlar birbirine değer vermez ve herkes böyle düşünürse dünya çekilmez bir yer olur hani bazen bu iyi insanlar iyiki var dünya onların hatrına dönüyor gibi şeyler söyleriz peki o insanlarda göçüp gittiğinde nolucak koca dünya da ailemizle başbaşa kalıcaz tabiki ailemizi el üstünde tutacağız ama iyiliği, iyi insan olmayı da elden bırakmayacağız yoksa dünya zombi filmlerinde gördüğümüz birbirine kazık atan insanlarla dolar taşar kimseye güvenemeyiz birlikten kuvvet doğuramayız yanlız başımıza insanlardan saklanalarak korkarak yaşamaya çalışırız. o yüzden herşey dozunda güzel dedelerden gelen bir gözümüz var bir bakışımız var onu devreye sokmalıyız kötü insan zaten belli eder kendini bakışından tavrından... e sonra değişirsede biraz da kendimize bakmamız lazım iyiyken kötü olduysa mutlak bendede bir sorun olmuştur diye düşünmeli veya kötüyken iyi biri mi oldu ne mutlu sana ne güzel insansın.... dünya güzel olsun istiyorsak önce kendimizden başlamalıyız reçete hazır aslında küfür yok kötü alışkanlık yok karamsarlık yok hırsızlık yok bilmedende olsa cana kastetme yok belkide en önemlisi ön yargı yok herkes kendine has özeldir saygı gösterip onu öyle kabul etmek lazım.. yolunuza hep iyi insanlar çıksın inşallah

çok doğru da şu var insanlar birbirine değer vermez ve herkes böyle düşünürse dünya çekilmez bir yer olur hani bazen bu iyi insanlar iyiki var dünya onların hatrına dönüyor gibi şeyler söyleriz peki o insanlarda göçüp gittiğinde nolucak koca dünya da ailemizle başbaşa kalıcaz tabiki ailemizi el üstünde tutacağız ama iyiliği, iyi insan olmayı da elden bırakmayacağız yoksa dünya zombi filmlerinde gördüğümüz birbirine kazık atan insanlarla dolar taşar kimseye güvenemeyiz birlikten kuvvet doğuramayız yanlız başımıza insanlardan saklanalarak korkarak yaşamaya çalışırız. o yüzden herşey dozunda güzel dedelerden gelen bir gözümüz var bir bakışımız var onu devreye sokmalıyız kötü insan zaten belli eder kendini bakışından tavrından... e sonra değişirsede biraz da kendimize bakmamız lazım iyiyken kötü olduysa mutlak bendede bir sorun olmuştur diye düşünmeli veya kötüyken iyi biri mi oldu ne mutlu sana ne güzel insansın.... dünya güzel olsun istiyorsak önce kendimizden başlamalıyız reçete hazır aslında küfür yok kötü alışkanlık yok karamsarlık yok hırsızlık yok bilmedende olsa cana kastetme yok belkide en önemlisi ön yargı yok herkes kendine has özeldir saygı gösterip onu öyle kabul etmek lazım.. yolunuza hep iyi insanlar çıksın inşallah
Ah güzel insanlar dolu güzel forum gerçekten çok güzelsiniz

Benim sigaram vardı onu da bıraktım

Yaşın Kemal'e ermesinin güzel tarafları da var . Geçen hafta hst ziyaretime gelen eski arkadaşımın yaş günü+ hasta ziyareti için getirdiği hediye kaç yaş grubuna alınır hiç fikrim yok😁 Sanırım tekrar çocukluğa dönüyor insanlar 55+ dan sonra. Şunu alan 58 ya1000113340

Benden de küçük bir tavsiye aile çok önemli. Eğer bu yazıyı okuyan bekar kardeşlerim varsa evlilik düşünürseniz kendi kendisi ile zaman geçirebilen yalnız da kalabilen kişiler ile evlenin. Çünkü yalnızken de kendine yetebilen insan sizinle emin olun çok kaliteli zaman gecirebilir. Tercihiniz kitap okuyan hayata pozitif bakan insanlardan yana olsun. Son olarak bir öğretmen olarak size tavsiyem hangi görüşte olursa olsun marjinallerden sürekli siyaset konuşanlardan ve sürekli karamsar tablo çizen insanlardan uzak durun. Vesselam ...

Geri