remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 138
Dostlarım dünkü yazımdan sonra gerçekten beni onure ettiniz gerçekten teşekürler hepinize
Bir şey çok dikkatimi çekti sizinde çekti mi bilmiyorum
Koronavirüs aşılarından sonra bu insanlara sanki bir şey oldu içine kapanmalar kimseyle konuşmamalar bencilce tavırlar
Eskiden apartmanımızda bir komşumuzun sesi çıkmasa 2. Gün kapısını çalardık hadi bunları geçtim
Telefonla bile aramıyorlar
herkes birbirine kazık atma çabasında fark ettiniz mi bilmiyorum ama a b ye b c ye derken böyle zincirleme olarak gidiyor herkes birbirine kazık atma derdinde
Etrafımdaki insanları çıkara çıkara kişi kalmadı
Ben örnek verecek olursam hiç bir parti mensubu değilim ama adam gelmiş sen a partisine b partisine veriyor musun aaa neden vermiyorsun bak biz a partisiyiz b partisi şöyle böyle
Yani insanların fikirlerine saygı kalmamış gerçekten bilmiyorum
Koronavirüs aşısından sonra bu gözle görülür şekilde arttı
Ben artık kimseyle konuşmuyor borç vermiyorum çünkü veripte kötü olacağına verme kötü ol paran cebinde kalır mantığındayım
Sizler ne düşünüyorsunuz dostlarım
Hepinize hayırlı güzel günler
Bir şey çok dikkatimi çekti sizinde çekti mi bilmiyorum
Koronavirüs aşılarından sonra bu insanlara sanki bir şey oldu içine kapanmalar kimseyle konuşmamalar bencilce tavırlar
Eskiden apartmanımızda bir komşumuzun sesi çıkmasa 2. Gün kapısını çalardık hadi bunları geçtim
Telefonla bile aramıyorlar
herkes birbirine kazık atma çabasında fark ettiniz mi bilmiyorum ama a b ye b c ye derken böyle zincirleme olarak gidiyor herkes birbirine kazık atma derdinde
Etrafımdaki insanları çıkara çıkara kişi kalmadı
Ben örnek verecek olursam hiç bir parti mensubu değilim ama adam gelmiş sen a partisine b partisine veriyor musun aaa neden vermiyorsun bak biz a partisiyiz b partisi şöyle böyle
Yani insanların fikirlerine saygı kalmamış gerçekten bilmiyorum
Koronavirüs aşısından sonra bu gözle görülür şekilde arttı
Ben artık kimseyle konuşmuyor borç vermiyorum çünkü veripte kötü olacağına verme kötü ol paran cebinde kalır mantığındayım
Sizler ne düşünüyorsunuz dostlarım
Hepinize hayırlı güzel günler