Hava Temizleme Makinesi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKYOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AKYOL

Geliştirici
••• Admin •••
Puan 152
Çözümler 1
Web sitesi
evhayati.com
@AKYOL
Aranızda hava temizleme makinesi kullanan var mı? Varsa deneyimleriniz fikirleriniz nelerdir?

Markalar fiyatlar çeşit çeşit. Eğer hava kirliliği eve nüfuz edecek kadarsa düzgün bir şey gerekir. Önemli nokta şurası filtre dayanıklılık süresi, yedek parça bulunabilir mi? Tabii ki ilk alımda önemli olan nokta bütçe. Tam olarak nerede ne şekilde kullanacaksınız ve kirlilik durumu nedir derseniz bütçeyi ve metrekareyi söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Markalar fiyatlar çeşit çeşit. Eğer hava kirliliği eve nüfuz edecek kadarsa düzgün bir şey gerekir. Önemli nokta şurası filtre dayanıklılık süresi, yedek parça bulunabilir mi? Tabii ki ilk alımda önemli olan nokta bütçe. Tam olarak nerede ne şekilde kullanacaksınız ve kirlilik durumu nedir derseniz bütçeyi ve metrekareyi söylerseniz yardımcı olmaya çalışayım.
Aslında ürün tavsiyesi beklemiyorum. kullanan varsa, yorumlarını merak ettim.

Ne amaçla aldı, işine yaradı mı? Gibi

Ev aşırı nemlidir, işini görmüştür
Toz azalmıştır gibi

Çocuklar mevsim geçişlerinde özellikle hastalanıyordu. Öksürük durumları oluyordu, hava falan kullanıyorduk. Bu nedenle aldık. Model Daikin MCK555AW. Diğer hava temizleyicilere göre
farklı bir patentli olayı var diye almıştım. Birde filtresi çok uzun ömürlüydü.

İlk başta psikolojik olarak etkisi var diye gelmişti bize, ama şimdi sanki boşuna çalışıyor gibi geliyor. Dün kızım yine öksürmeye başladı, hemen odasında çalıştırmaya başladık, ama işe yarıyor mu, yaramıyor mu valla bir şey diyemiyorum :)

Şimdi işte bu ürünler kullanım yerine ve amacına göre çeşitlilik gösteriyor. Ürün gamı ona göre. Polen alerjisi için olandan tut ev içi havayı komple temizlesin noktasına kadar çok geniş bir yelpaze var. Amaç için doğru ürün seçilirse ve kalitede alt seviyeye inilmezse iş görür. Ama hiçbir hava temizleyici (aslında filtreleyen cihaz demek lazım) virüstür bakteridir, ev tipi olanlar önleyemez. Var sanayi tipleri, ne eve sığar ne elektriğe güç yeter.

Geri