Hard reset

reis28

Üye
Konular
2
Mi box 2. gn hard reset nasıl cihazım açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Reddit te birinin başına gelmiş şöyle bir açıklaması var.anladığım kadarı ile usb klavye bağlıyor cihaza ve açılırken ALT + PRNTSCR + I komutunu kullanıp recovery e düşüyor. usb klavyeyi ilk taktığında görmemiş ama cihaz yeniden başladığında görmüş.
orjinal metin ve çerilmiş hali de şu şekilde... umarım yardımcı olur.

Unfortunately my box is booting up to black screen with no launcher and partially functional apps/buttons. His box was in some sort of boot loop. His solution was to wait some time to auto reboot to detect his USB keyboard (standard power up do not detect it). Then he use ALT + PRNTSCR + I to enter the android recovery.
I fcuked around and finded out some new button combinations. One is long press BACK+ POWER for reboot question. Second is long pressing HOME + XIAOMITV buttons for either remote controll reset or remote controll pairing reset, IDK. If I reboot the device, the keyboartd is not detected again, so this does not work for me...

Ne yazık ki kutum, başlatıcı olmadan ve kısmen işlevsel uygulamalar/düğmeler olmadan siyah ekrana açılıyor. Kutusu bir çeşit önyükleme döngüsündeydi. Çözümü, USB klavyesini algılamak için otomatik olarak yeniden başlatmak için bir süre beklemekti (standart açılış bunu algılamıyor). Daha sonra android kurtarma işlemine girmek için ALT + PRNTSCR + I tuşlarını kullanır.
Etrafı karıştırdım ve bazı yeni düğme kombinasyonları buldum. Bunlardan biri, yeniden başlatma sorusu için BACK + POWER tuşuna uzun basmaktır. İkincisi, uzaktan kumandayı sıfırlamak veya uzaktan kumandayı eşleştirmeyi sıfırlamak (IDK) için HOME + XIAOMITV düğmelerine uzun basmaktır. Cihazı yeniden başlatırsam klavye tekrar algılanmıyor, bu yüzden bu benim için çalışmıyor ...

Geri